Carb Counter kostvaner

07/09/2012 by admin

Carb Counter kostvaner

Kulhydrat beskriver en gruppe af fødevarer, der let nedbrydes til glucose eller blodsukker til energi. Denne gruppe omfatter fibre, stivelse og sukker. Ca. 40 til 60 procent af et menneskes daglige fødeindtagelse bør bestå af kulhydrater. Carb tælle er en tilgang til slankekure at skærme kulhydratindtagelse for at sikre korrekt balance med kroppens andre brug.

Skelnen

Det er let at forveksle kulhydrat tælle med nogle populære lav-kulhydrat kost som den Zone Diet, Atkins kost eller South Beach Diet, men denne tilgang adskiller sig i et kritisk aspekt. Hver af disse populære kostvaner er faktiske kostvaner, der afhænger af streng overholdelse af et system af preplanned måltider. Carb tælle er ikke en kost. Det er handlingen at tælle det faktiske antal kulhydrater indtages pr. måltid.

Formål/fordele

Formålet med optælling kulhydrater er at overvåge dieter's blodsukker niveau. Dette kan være af stor betydning for en person med særlige sundhedsmæssige betænkeligheder, især diabetes. Carb tælle giver dem, der er diabetiker at bedre match insulin på måltider med valg af fødevarer, fører til mere fleksible menuer, og hjælper med overordnet styring af diabetes. For dem, der ikke er diabetiker, er carb tælle en sund tilgang til vægtkontrol.

Ulemper

American Diabetes Association advarer de overvejer at tælle kulhydrater, især diabetespatienter, til at overveje andre kostfaktorer, som kan påvirke blod glukose niveau eller timing af insulin før begyndelsen. Mad måling skal være præcis for at carb tælle for at være et nyttigt redskab, men det kan blive trættende. For at fastlægge præcise mønstre og mål, er det også nødvendigt at kontrollere blodsukker før og efter hvert måltid, som kan blive trættende.

Proces

Et godt sted at begynde at lære at tælle kulhydrater er at blive fortrolig med standard betjener størrelser. Nogle værktøjer, der hjælper carb tællere tilpasse sig denne proces omfatte mad pakke etiketter, skalaer, måleskeer og kopper og bøger på optælling kulhydrater. Atkins-diæt hjemmeside tilbyder en online carb tælle diagram sorteret efter fødevarer, eller brugere foretrækker måske at finde en softwarepakke, der gør dette.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com