Sådan Reverse glukose Intolerance

09/06/2010 by admin

Sådan Reverse glukose Intolerance

Glukose intolerance er også kendt som nedsat glukosetolerance, (IGT), insulinresistens eller præ-diabetes. Glucose niveauer, der er højere end normalt er et tegn på at du har glukose intolerance og er i risiko for at udvikle diabetes Type II, men endnu ikke "officielt" udviklet sygdommen. Nedsat glukosetolerance er en stor risikofaktor for udvikling af Type 2 diabetes. Den naturlige forekomst af tilstanden menes at være vægtøgning, især central eller abdominal fedme og inaktivitet. Fedme er forbundet med en to til tolv fold risiko for at udvikle Type II diabetes, afhængigt af sværhedsgraden af vægtøgning.

Instruktioner

• At reducere fedt indtag kan hjælpe omvendt glukose intolerance og forebygge diabetes. Træffe sundere valg når man spiser, der resulterer i et lavere fedtindtag.

• Gøre intervaltræning ved høj intensitet, tre til fire dage om ugen at vende metaboliske syndrom.

• Vægttab er altafgørende for forebyggelse af diabetes. Kostvaner er vigtige og bør støttes. Start ved at reducere din mad portioner, og bruge madpyramiden fra American diabetes Association, når du foretager måltid valg.

• Start med en enkel og behagelig øvelse rutine, men gøre det dit mål at øge intensiteten. Tale med din læge først, og overveje en personlig træner til at undgå skade og også til at hjælpe dig med at udforske de forskellige typer af motion tilgængelige. Indarbejde aerob aktivitet, styrketræning og endda husstand aktiviteter i din rutine. Overveje at starte en øvelse gruppe, eller ansætter en partner med samme mål.

• Spis masser af frugt og grøntsager og vælge en række. Det er bedst at spise dem hele dagen og ikke bare i ét måltid. Erstatte frugter til snacks som saltkringler, chips eller cookies. Begræns dit kød indtag til fire til seks ounces en dag, og plads det ud med dine måltider. Spise jordnøddesmør, tofu, hytteost og æg som kød erstatninger. Efter en Middelhavet kost har også vist at hjælpe omvendt glukose intolerance. Husk at du stadig kan spise godbidder, såsom cookies, is, chips og kager. Du skal bare spise dem mindre ofte og i mindre portioner. Gemme dem som en belønning for dine hårde bestræbelser.

Tips & advarsler

  • Altid tale med din læge før du begynder enhver øvelse eller vægt tab program.
  • Undgå fad kostvaner. Husk, dine spisevaner skal være bæredygtige og nærende, så sæt realistiske mål for sundhed vedligeholdelse.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com