Alternative behandlinger af tumorer

09/06/2012 by admin

Mens bliver diagnosticeret med en tumor vil altid være skræmmende, har behandlinger af mange kræftsvulster forbedret dramatisk i de sidste årtier. Traditionelle behandlinger har været kombineret med alternative metoder til at behandle tumorer mere holistisk. Som tiden går, kan blive opdaget flere alternative metoder til at forbedre udsigterne for kræftpatienter.

Hvad er en Tumor?

En tumor er en læsion eller hævelse, er dannet i kroppen af en overvækst af celler. Tumorer kommer i tre forskellige typer: godartet, præmaligne og maligne (kræft). Der er mange forskellige årsager til kræft tumorer---afhængigt af hvor tumorer har startet---der er kemisk eller hormonrelaterede relateret. Disse ændringer omfatter aktivering af onkogener i kræftceller, der forårsager dem til at vokse hyperactively og deaktivering af tumor suppressor gener, som gør cellerne mister deres rette funktion. De fleste kræftformer vil danne Maligne tumorer, men nogle er ligesom leukæmi, ikke.

Traditionel behandling

Forskellige kræftformer kræver forskellige medicinske behandlinger, men de fleste vil involvere en kombination af flere midler. Kirurgi er ofte den første mulighed, hvis kræften ikke har spredt sig til flere dele af kroppen. Dette kan indebære fjernelse af hele kræft område som en mastektomi for brystkræft og en prostatektomi for prostatakræft. Stråling bruger ioniserende stråling til at ødelægge celler i området problematisk at stoppe cellernes evne til at vokse og dele. Denne behandling vil dræbe både normale og kræft celler. Kemoterapi bruger målrettede lægemidler, der skader celler, der deler sig hurtigt og kan standse den uhindret vækst af tumorer. Immunterapi, hormonbehandling og kliniske forsøg er andre traditionelle metoder til angribe tumorer.

Naturlægemidler

Visse urter have anti-tumor egenskaber, som kan bidrage til at skrumpe eller ødelægge visse kræftsvulster.

Hvidløg (Allium sativum) har mange forskellige forbedring af sundhedsmæssige egenskaber, herunder bedre cirkulation, anti-bakterielle egenskaber, sammen med sine evner til at skrumpe tumorceller. Det menes, at hovedbestanddelen af hvidløg, allicin, er ansvarlig for hvidløgs kræft kæmper evner. Nogle forskere mener, at høje hvidløg forbruget kan være en af grundene til de lave forekomster af kræft i Middelhavslandene. En lugt-fri ekstrakt af urten er tilgængelig i 500 milligram kapslerne skal tages to gange om dagen.

Astragel (Astragalus membranaceus) er en urt, der stimulerer immunsystemet og kan forbedre træthed. Astragalus menes at stimulere T-celler og lymfokin-aktiveret killer (LAK) celler til at bekæmpe kræftceller og skrumpe tumorer. Standard dosis for urten er tre 1,0000 mg kapsler om dagen.

Pau d'Arco er en velkendt urt i Sydamerika, der har tumor krympning evner. De vigtigste aktive stof, lapachol, er en kraftfulde anti-inflammatorisk og tumor suppressant. Urten kan tages som en te eller i 300 mg tabletter.

Kostændringer

Trods den opdagelse, at kosten er meget vigtigt i forebyggelse af kræft og behandling, der er stadig mange læger, der anser enhver ændring i kost som en alternativ behandling. For at reducere tumorstørrelse og forhindre kræft spreder du bør revolutionere din kost, så snart du er diagnosticeret. Skære ryge og drikke og tilføje så mange frugter og grøntsager, som du kan få dine hænder. Skære rødt kød, stegt mad, sukkerholdige fødevarer og fastfood og supplere med essentielle fedtsyrer og et multivitamintilskud. Der er flere ekstreme foranstaltninger som at gå på en helt rå kost, som indebærer ikke spise noget, der er blevet behandlet eller kogte over 110 grader. En lille eller total ændring i kosten kan gøre en verden til forskel i behandlingen af din tumor.

Advarsler

Visse urter vil interagere med kræft medicin, du kan tage så consult din læge før du begynder plantelægemidler behandling. Nogle urter og kosttilskud kan forårsage allergiske reaktioner eller interagere med andre medikamenter. En integreret læge kan muligvis hjælpe dig med at beskæftige sig med at tage medicin og urter på samme tid.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com