New York ældre Medicare love

06/19/2012 by admin

New York ældre Medicare love

Medicare har mange regler og bestemmelser. Mens mange af disse forbliver konsistente fra stat til stat, er det stadig vigtigt at lære love for din dækningsområde. Uanset om du er i øjeblikket indskrevet i en New York Medicare programmet, eller overvejer at anvende, vil at vide nogle grundlæggende New York Medicare lovgivning hjælpe dig undervejs.

Plejehjem

Ifølge New York state forordning og forbundslov skal plejehjem sende en skriftlig politik for dine rettigheder som beboer i et klart og synligt område af anlægget. Denne politik, som beskytter din civile og juridiske rettigheder, bør også forklares til dig af plejepersonalet. Hvis du har spørgsmål under dit ophold, du bør kontakte New York fortaler for beboere i plejehjem og bistået levende (mere almindeligt kaldet en ombudsmænd).

Medigap åben tilmelding

Som bosiddende i New York er du berettiget til at ansøge om Medigap (en særskilt politik, der dækker visse udgifter, når Medicare falls kort) på ethvert tidspunkt i løbet af året. Statens åben-tilmelding og bærbarhed bestemmelser tilbyder beskyttelse, uanset om du er berettiget til Medicare på grund af alder eller handicap. Derudover kan ingen forsikringsselskab i staten New York afvise en Medigap ansøgeren eller enhver skelne præmie-sats er baseret på tidligere påstande eller medicinsk tilstand. Det er også ulovligt at afvise en ansøger, fordi han allerede modtager sundhedsydelser. Det kan tage op til seks måneder før præ-eksisterende forhold er omfattet af Medigap. Dog under New York lovgivning, kan denne ventetid reduceres eller frafaldes, afhængigt af din situation.

Hospital decharge

Før du er udskrevet fra et hospital, kræver New York loven mulighed for at give dig en skriftlig decharge plan. Du eller din repræsentant har ret til at blive inddraget i din planlægning. Decharge planen skal detaljeret ordninger for eventuelle fremtidige pleje kan det være nødvendigt, men du kan muligvis ikke forlade hospitalet indtil alle de ønskede tjenester er sikret. Hospitalet skal også give dig en state Health Departments kontaktoplysninger, kan du indgive en formel klage, hvis du er uenig med decharge plan.

Ældre farmaceutiske forsikringsdækning Program

I oktober 2010, var New York ældre farmaceutiske forsikrings dækning Program (EPIC) påvirket af New York State ældste lov. Ændringen resulteret i lavere program omkostninger og reduceret out-of-pocket udgifter for EPISKE medlemmer med Medicare del D. Ifølge den nye lov, et medlem, der præsenterer recepter på lægemidler ikke er omfattet af hans del D plan vil ikke længere være omfattet af EPIC, men vil have mulighed for at ændre sin recept til et stof, der er omfattet af denne plan.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com