Hvad er farerne ved varme puder?

05/17/2012 by admin

Selvom varmepuder er en vidunderlig apparat til brug for ømme muskler og led, ømhed og smerter, og at varme op med, kan de være farlige, hvis de ikke bruges og vedligeholdes ordentligt.

Forebyggelse

Kontrollere varmepude for tegn på skader og slid. Krakket puder, udsatte ledninger og knækkede ledninger er tegn på, at den hede Afrivningsblok er ikke sikkert at bruge og skal erstattes.

Sikkerhedsforanstaltninger

Holde stofbetræk på den hede afrivningsblok. Tilføje ekstra dækning, hvis det er nødvendigt at undgå forbrændinger. Et håndklæde eller skjorte svøbt omkring varmen pad fungerer godt.

Advarsler

Undlad at sidde eller ligge på en varmepude. De er designet til at blive anvendt på området bliver varmet. Selv lave indstillinger kan forårsage forbrændinger, så tjek området af kroppen opvarmes for tegn på rødme.

Potentielle farer

Potentielle farer fra forkert og farligt brugen af en varmepude omfatter forbrændinger, overophedning og elektriske stød.

Ekstra overvejelser

Mennesker med særlige betingelser, der sænker følsomhed over for varme skal være mere opmærksomme, når du bruger en varmepude. Eksempler er mennesker med rygmarvsskader, diabetikere, slagtilfælde patienter eller en person, der har indtaget en stor mængde alkohol. Spædbørn er også mere tilbøjelige til at forbrændinger og overophedning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com