Ulemper ved at bruge en vejrtrækning maskine

02/13/2012 by admin

Ulemper ved at bruge en vejrtrækning maskine

Læger er hurtige til at foreslå deres patienter bruger en vejrtrækning maskine hvis søvnapnø påvirker deres helbred. Mens det kan hjælpe lindre mange symptomer på søvnapnø patienter, er der mange negative effekter til at bruge en vejrtrækning maskine. Følgende er nogle af ulemper ved at bruge en vejrtrækning maskine til at hjælpe med symptomer på søvnapnø.

Iført en maske

Mange vejrtrækning maskiner kræver patienten at bære en tung maske, der dækker deres hele ansigtet. Desuden, kræver mange af disse masker patienten at bære et åndedrætsværn i deres næse, som er ganske ubehageligt. Denne maske kan ofte hindre patienten i at sove igennem om natten.

Elregningen

Fordi åndedrætsbesvær maskiner hjælp folk indånder kontinuerligt hele natten, skal maskinerne konstant være sluttet til en stikkontakt. Dette kan forårsage din elregning at øge betydeligt, da maskinen kræver en masse af elektricitet, der skal opretholdes for varigheden af natten.

Mundtørhed

Vejrtrækning maskiner skubbe luft inde i næsen, og hvis munden er åben mens du sover, er det muligt at rende luft vil slippe gennem munden. Din mund kan være åbne på grund af tilstoppet næse, eller det kunne simpelthen være en sovende vane. Hvis luften siver ud af din mund, vil dette ikke blot gøre din mund tør og ubehageligt, men det vil også gøre din vejrtrækning maskine terapi ubrugelig.

Knald

Støj en vejrtrækning maskine gør kan være meget højt. Vejrtrækning maskiner plejer at gøre en høj summende støj, der aldrig stopper. Ikke alene kan det holde patienten vågen, men det kan også fremmedgøre deres ægtefælle og andre medlemmer af familien. Hvis patienten rejser, kan det også være en distraktion til andre omkring patienten. Dette kan forårsage følelser af skam og ubehag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com