Hvordan man kan overvinde frygten for hospitaler

02/15/2012 by admin

Hvordan man kan overvinde frygten for hospitaler

Frygten for hospitaler kan være udbredt blandt både unge og gamle. De fleste mennesker forbinder hospitaler til ulykkelige steder fordi de gå der når de er syge eller at besøge syge mennesker. Ovenpå, de antiseptisk lugter, synet af nåle og minderne om den sygelige eller syge kan alle bidrage til frygten for hospitaler. Men med ordentlig uddannelse af betydningen af et hospital, dens mål og nogle følelsesmæssige forberedelse, det er muligt for mennesker at overvinde deres frygt for hospitaler.

Instruktioner

• Tour hospitalet før tid og få en idé om, hvad facilitet inde ser ud. Når du er fortrolig med et miljø, kan det gøre oplevelsen af at gå tilbage mindre skræmmende.

• Anmodning om at opfylde de læge og ansatte medlemmer, der vil hjælpe dig på hospitalet. Dette vil lette din angst for ikke at vide der vil være tendens til dine behov og hjælper dig. De fleste af tid, er personalet normalt meget behageligt.

• Søge at forstå de procedurer, som du eller den person, du besøger vil være at gå gennem. Det hjælper at være lidt mere forberedt og ved, hvad du vil gennemgå i stedet for at blive overrumplet.

• Bringe nogle komfort elementer til hospitalet for børn som en favorit bog, legetøj, CD eller tæpper og en særlig pakke af sjove elementer til underholdning i hospitalet. Dette kan hjælpe med at distrahere fra nogen angst for at blive på hospitalet. For voksne, bringe nogle blade at læse, blomster til at lyse værelse, videospil og snacks til at fordrive tiden og lindre angst.

• Søge professionel behandling, hvis din frygt bliver invaliderende og forhindrer dig i at være produktiv eller at være i stand til at søge den læge du har brug for.

• Gøre alt så normalt som muligt og forblive positiv. Tag trøst i det faktum, at hospitalet er et sted for helbredelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com