Hvad er socialarbejde Intervention?

02/07/2012 by admin

Socialarbejdere giver interventioner for enkeltpersoner, familier og grupper for at hjælpe dem med deres behov og spørgsmål. Interventioner har til formål at støtte klienter til at afhjælpe problemer vanskeliggør deres trivsel. De interventioner, der anvendes af socialrådgivere er dem, der er identificeret som potentielt nyttige på grundlag af sagsbehandlerens løbende vurdering af klienten.

Funktion

Socialarbejdere arbejder i mange forskellige typer af indstillinger, herunder sygehuse, mental sundhedsfaciliteter, børns velfærd centre, vejledning klinikker, skoler, stofmisbrug programmer og fængsler/correctional faciliteter. Disse program og service områder varierer på typen problemer, som klienter bringe til en bestemt indstilling, der repræsenterer specialiseringer i socialt arbejde. Således bestemmes funktion af socialt arbejde indgreb af typerne af problemer og behov, som klienter til indstillingen socialt arbejde samt sagsbehandlerens specialisering område.

Funktioner

Socialt arbejde interventioner udvælges på grundlag af de problemer, behov og styrker af klienten. Disse er fastsat som følge af en psykosociale vurdering foretaget af socialrådgiveren. I indledende møder med klienten får socialarbejderen omfattende oplysninger fra kunden med henblik på at udvikle en detaljeret og omfattende forståelse af klienten. Vurderingen vil blive brugt til at udvikle en behandlingsplan med klienten, hvor interventioner, handling skridt og ønskede resultater er angivet. En tidsramme vil blive oprettet for hvert udfald, med mulighed for at måle klientens fremskridt hen imod at nå sine mål på en regelmæssig basis identificeret.

Typer

Den nationale sammenslutning af Social Workers (NASW) har identificeret en række specialområder praksis hvor socialrådgivere arbejder indflydelse typerne af interventioner udvalgt til brug med klienter. Områder af praksis omfatter aldring, alkohol, tobak og andre stoffer, børn, unge og unge voksne, børns velfærd, sundhed, mental sundhed, privat praksis, skole socialarbejde, social og økonomisk retfærdighed og fred. Interventioner kan omfatte: psykoterapi (individuelt, par, familier, gruppen), rådgivning til støtte med tab og justering, sagsstyring, krise intervention, kort terapi, afslapning uddannelse, vrede ledelse og stresshåndtering.

Effekter

Grad som socialt arbejde interventioner er effektiv bestemmes af graden som klient mål og resultater er nået. Når der opnås mål og resultater, som det fremgår af resultaterne af arbejdet mellem socialarbejder og klient, er interventioner bruges derefter anerkendt som effektiv.

Overvejelser

Når de leverer tjenesteydelser og interventioner, socialrådgivere er blevet kritiseret på en række områder og er ikke altid set i et positivt lys. Socialrådgivere er ofte menes at være uuddannet, ufølsom og forstyrrende i livet for klienter. I en nylig rapport i 2007 af Peter Beresford på klienten feedback konstateredes det, at kunderne ofte klager over at lille social støtte fra socialrådgivere og forebyggelsestjenester findes kun sjældent. Klienter fortsat føler sig stigmatiseret og så ned på efter at have arbejdet med en socialrådgiver. Der er stadig behov for fortsatte bestræbelser på at forbedre og styrke rollen, socialrådgivere, da de griber ind i livet for dem, med hvem de arbejder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com