Aromaterapiolier & deres anvendelser

02/24/2012 by admin

Æteriske olier har en række anvendelser, som deles af flere olier. Det betyder at du kan vælge fem eller 10 grundlæggende aromaterapi olier og oprette en blanding, for at hjælpe behandle næsten enhver lidelse.

Lavendel æterisk olie

Lavendel er sandsynligvis den mest nyttige olie for at have. Det kan bruges til: sinus hovedpine, forkølelse, overbelastning, immune stimulanser, eksem, bug bider, søvnløshed, stress, udslæt, højt blodtryk, bistik og forbrændinger.

Eucalyptus olie

Eucalyptus olie er ofte bruges til at behandle influenza, forkølelse, overbelastning, hoste, gigt og halsbetændelse. Du kan også bruge det som en insektrepellent, antiseptisk og pesticider.

Pebermynteolie

Pebermynte, og i et mindre omfang Spearmint olie er en fremragende antiseptisk og bee frastødende. Også bruge det til kuldkaste tummy, søsyge for nogle typer af migræne, feber og som en anti-inflammatorisk.

Rosmarin olie

Rosmarin kan bruges til behandling af lavt blodtryk, som en hukommelse og energi booster til at behandle muskelsmerter, kredsløbsproblemer, og gigt og gigt.

Kamille

Kamille er en blå æteriske olie--blå skyldes Azulen, en kraftfulde anti-inflammatorisk. Blande en smule af kamille olie med eukalyptus, er pebermynte og lavendel i olivenolie en stor gigt og ømme muskler behandling. Olien er også beroligende og godt for søvnløshed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com