Hvordan man ansøger om programmet CHIP i Texas

02/20/2012 by admin

Hvordan man ansøger om programmet CHIP i Texas

CHIP er Texas' sygeforsikring plan for børn. Du kan ansøge om CHIP i én af flere måder, og du behøver ikke at besøge et kontor for at udfylde ansøgningen. Før der ansøges om CHIP, Sørg for du opfylde indkomst støtteberettigelse. I 2010, en berettiget familie på fire kan tjene et maksimum på $3,675 pr. måned og en familie på otte, kan tjene en maksimal $6,169 pr. måned. Hvis du tjener mindre end disse beløb for størrelsen af din familie, kan du kvalificere for staten Medicaid i stedet.

Instruktioner

• Bestemme din foretrukne Udligningsmetode. Ansøgninger om CHIP accepteres online, via mail, fax eller telefon. Du kan ringe 877-543-7669, mandag til fredag fra 8 am til 8 PM, til at give programmet oplysninger over telefonen.

• Udfylde ansøgningen. Du vil besvare spørgsmål om dine indtægter, udgifter og husstandens størrelse. Være parat til at give oplysninger om eventuelle børn, der har behov for dækning under planen.

• Vedlægge dokumentation for indtægter, udgifter og statsborgerskab. Du skal også knytte kopier af Social Security-kort. Hvis du anmoder om perinatal dækning, komplet og vedhæfte betænkning af graviditet formen.

• Underskrive din ansøgning. Dit program er ikke komplet og kan ikke behandles uden en signatur. Hvis du anvender ved telefonen, vil en kopi af din ansøgning blive sendt til dig til at underskrive og returnere.

• Fax eller mail din underskrevet ansøgning og vedhæftede filer. Faxnummer for programbehandling er 877-543-7669. Postadressen er Texas Health og Human Services Commission, P.O. Box 14200, Midland, TX 79711-9901.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com