MRSA kløe symptomer

08/02/2012 by admin

MRSA kløe symptomer

MRSA er en alvorlig infektion relateret til de mere almindelige staphylococcus infektion. Infektion normalt opstår på huden, men kan komme ind i blodbanen, hvor det kan blive endnu mere alvorlig. Mange MRSA patienter rapporterer svær kløe med denne infektion.

Fakta

Mayo Clinic rapporter, at MRSA (methicillin-resistente Staphylococcus aureus) er en stamme af staph infektion, der har udviklet sig til en superbakterie, som er blevet resistente over for mange almindelige antibakterielle lægemidler. I fortiden, MRSA er blevet fundet i indstillingen hospital, men i de sidste par år, det er blevet konstateret i steder som sportsfaciliteter, skoler og andre offentlige steder. Hvis de ikke behandles, kan MRSA være dødbringende.

Hvorfor det klør

Når infektionen begynder, kan såret blive mere og mere kløende som infektion spredes. Kløen kan selv synes at bevæge sig i hele kroppen. Nogle patienter rapporterer en hurtig fremrykning (inden for en one - fem timers periode) og stigende niveauer af ubehag og kløe. I nogle tilfælde forårsager medicin som er ordineret til behandling af infektion en person at have en reaktion og bliver meget kløende.

Tegn på alvorlige problemer

MRSA først vises som en lille bums eller byld men kan hurtigt vokse til noget større. CDC rapporterer, at MRSA sår kan blive røde, hævede, smertefuld, varm at røre og fulde af pus. Såret kan blive meget kløende, og personen oplever selv en udslæt, der kan også klør. CDC rapporterer, at dette kan være et tegn på en mere betydelig MRSA-infektionen. En person kan også sprede smitte til hendes blod af den øgede kradse af huden. I disse tilfælde kløen kan skyldes en infektion, der er på rejse i hele kroppen og kan inficere blodet, som kunne endda være fatalt.

Identifikation

At identificere hvis kløe er på grund af MRSA kan tage bare et par timer. Normalt, kløe er omkring et åbent sår, og lægen kan hurtigt afgøre diagnosen ved at gøre en blodprøve. I januar 2008, FDA rapporterede en ny blodprøve (BD GeneOhm StaphSR) der havde udviklet for MRSA identifikation og resultater kan opnås inden for to timer.

Forebyggelse/løsning

MRSA-infektioner kan nemt forhindret af god hånd og krop hygiejne. Vaske hænder hyppigt og ikke bruge andres ejendele såsom håndklæder og barbermaskiner. At forebygge kløe, der går sammen med infektionerne kan gøres ved hjælp af en dosis af Benadryl, som kan findes på dit lokale apotek. Hvis den kløe kommer fra en reaktion på medicin gives til at bekæmpe infektion, kan derefter stærkere antihistaminer ordineres af din læge.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com