Pruritus Ani: tilstand og behandling

03/27/2012 by admin

Pruritus Ani er løbende kløe i huden omkring anus. Perirectal området er udsat for irritanter fra taburetten. Når området bliver betændt, daglig brug af toiletpapir og tarm bevægelser forhindrer, at udslættet healing og problemet bliver kronisk. I de fleste tilfælde er Pruritus Ani primær, da det ikke er et symptom på enhver anden betingelse. Der er imidlertid flere tilfælde hvor Pruritus Ani er sekundære (et resultat af en anden betingelse).

Renlighed

Mens resterende skammel er en faktor i nogle tilfælde, forværrer over udrensning området for at kompensere for det ofte situationen. Den indledende kløe som følge af det snavsede område fører til at skrubbe og ridser, hvilket resulterer i mere irritation og en vask væk af beskyttende olier. Når området er irriteret, kan der mindst anvendes dagligt (i de fleste tilfælde), den simple handling for at holde området rent gøre Pruritus Ani blusse op, og vanskelige at helbrede.

Årsager til primær Pruritus Ani

Overdreven fugt eller resterende afføring i anal område kan være den oprindelige årsag til pruritus ani. Anal kløe kan også være et symptom på den fælles betingelser hæmorider og anal sprækker.

Årsager til sekundær Pruritus Ani

Pruritus Ani kan opstå som følge af bakteriel infektion, dematologic lidelser (som atopisk dermatitis, psoriasis og hud-tags), svampeinfektioner, lokale sygdomme (Bowens sygdom, cryptitis, dræning fistler, Extramammary Pagets sygdom), parasitære infektioner (børneorm og fnat), systemiske sygdomme (diabetes og lever sygdomme) og antibiotika. Disse betingelser vil forårsage kløe og skrabe kløe, selv med toiletpapir, gør problemet værre.

Fødevarer for at undgå

Visse fødevarer kan irritere anus eller forårsage flere afføring og slim, der kan forstyrre området. Sådanne fødevarer bør betragtes som muligt lokalirriterende og omfatter kaffe, te, øl, vin, kulsyreholdige drikkevarer, mejeriprodukter, tomater, tomat relaterede produkter, ost, chokolade og nødder.

Behandling

Det første skridt i behandling af Pruritus Ani er at holde området tørt. Også undgå løbende traumer ved at undgå trang til at over krat, over rene, eller bruge sæbe af enhver art i området. Ikke ridse området og skyl med varmt vand, klappe område tør og bruge vådt toiletpapir, baby vådservietter eller en våd vaskeklud til at rense området. Visse typer medicin har vist sig at helbrede området og lindre symptomerne. Anvende Lotrimin fløde blandes med hydrocortison 1% fløde dagligt. Andre behandlinger omfatter mild alpha hydroxy syre og almindelig Vaseline anvendes dagligt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com