Hvordan kan jeg stoppe mad Cravings, når jeg er på Atkins diæt?

04/13/2012 by admin

Hvordan kan jeg stoppe mad Cravings, når jeg er på Atkins diæt?

Ifølge Dr. Robert Atkins, forfatter til "Dr. Atkins 'nye Diet Revolution," er formålet med et lavt kulhydratindhold, høj-protein kost at rette "en ubalanceret stofskiftet." Kulhydrater hurtigt øge blodsukkeret og udløse insulinproduktion. De øger også niveauer af hjerne hormon, serotonin, som kan have en beroligende og humør-styrke effekt. Atkins-diæt kræver du at følge en række etaper hvor du tælle og strengt kontrollere alle kulhydratindtagelse. Når du følger Atkins kost kan du opleve trang til Kulhydrat-rige fødevarer. Disse cravings er dels på grund af fysiologiske reaktioner på en lav-kulhydrat kost plan og er til dels et resultat af psykologiske sammenslutninger mellem sød eller stivelsesholdige fødevarer og følelser af fornøjelse og mæthedsfornemmelse. Begrænse mad cravings med sund livsstilsvalg og omhyggelig planlægning og tilberedning af måltider og snacks.

Instruktioner

• Prioritere en god nats søvn og mål til at sove for omkring syv til otte timer hver aften. Mangel på søvn fører til nedsat niveau af hormon, leptin, som undertrykker appetitten og forhøjede niveauer af hormonet ghrelin, som stimulerer appetitten og kulhydrat cravings.

• Bo hydrerede ved at drikke mindst seks glas væske hver dag. Vedligeholde følelse af mæthed ved at drikke et glas væske regelmæssigt i løbet af dagen. Følelser af tørst er sommetider misforstået som sult kvaler, ifølge en artikel, der er gennemgået af Dr. Louise Chang, på MedicineNet.

• Spis små mængder af fødevarer, der er anbefalet af din Atkins spise plan hver par timer for at forhindre mad cravings forårsaget af et alvorligt fald i blodsukkeret.

• Deltage i fysisk træning, at du nyder i ca 30 minutter hver dag. Fysisk aktivitet stimulerer produktionen af hjernen kemikalier, kendt som endorfiner, som er kroppens naturlige smertestillende og humør-boostere. Når du føler dig godt om dig selv er du mindre tilbøjelige til at sabotere din kostplan ved at bukke under for mad cravings.

• Slappe af, lukke øjnene og bruge fem minutter hver dag, visualisere den mad, du trang, for eksempel et stykke chokoladekage. Forestille sig hele processen med at spise kage fra den bløde fornemmelse af det i hånden, sin chokolade duft, søde smag og smuldrende konsistens, at placere det i munden, tygge og derefter sluge. Ifølge forskere ved Carnegie Mellon University hjælper gentagne, indbildte forbrug af en bestemt fødevare for at bremse cravings og appetit på at fødevarer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com