Hvordan at reparere en motoriseret kørestol

04/14/2012 by admin

Hvordan at reparere en motoriseret kørestol

Motoriserede kørestole udnytte batterier til magten på kørestolen bevægelse. Sådanne anordninger er nødvendige for handicappede og handicappede personer, der har begrænset kontrol over deres overkrop og arme. Der er normalt retningsbestemt kontrol, der tillader en person med nogle håndbetjening til at flytte sig i kørestolen. På grund af de komplekse elektriske systemer i en motoriseret kørestol er reparationer ofte påkrævet. Hvis du har nogen, der kan hjælpe dig, er der nogle enkle reparation tips du kan følge før involverer en reparatør eller firmaet kørestol.

Instruktioner

• Undersøge stol til at finde sin specifikke problem. Hvis kørestolen kan tænde, men vil ikke flytte, kan det være et mekanisk problem, såsom dæk eller elektriske tilslutninger. Hvis kørestolen ikke kan tænde, er det en elektrisk problem sandsynligvis baseret i batteriet.

• Fjern batteriet fra kørestolen. Alle motoriserede batterier er aftagelig, da de er genopladelige. Placer batteriet i sin genopladning station. Hvis genoplade station oplades batteriet korrekt, kan så problemet have været et lavt batteriniveau.

• Udskift batteriet. Dette trin er kun nødvendigt hvis batteriet ikke tilstrækkeligt at genoplade.

• Check bremsesystemet. Motoriserede kørestole har en dynamisk bremse og mekanisk bremse. Den mekaniske bremse hjælper stoppe kørestolen, hvis der er en skråning, mens den dynamiske bremse bremser køretøjet. Tjekke væskestande og forbindelser i denne bremsesystem.

• Check at se hvis dækkene skal erstattes eller oppustet. Som med ethvert dæk kræver en motoriseret kørestol dæk vedligeholdelse; Det kan være nødvendigt at have mere luft pumpes ind i det, hvis det er lavt, eller erstattes, hvis det er fladt.

• Teste hånd kontrol. Kontrolelementerne hånd bør sigte hjul i passende retninger og bevæge sig i den ønskede retning. Hvis kontrolelementerne hånd ikke følger deres kommandoer, skal du kontrollere ledninger.

• Spænd alle møtrikker og bolte på tværs af systemet. En velholdt kørestol skal have alle dens mekaniske dele strammet så at stolens infrastruktur er forsvarlig.

Tips & advarsler

  • Mange stater har citron love med hensyn til køb eller leasing af Motoriserede kørestole.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com