Hvordan at erobre agorafobi

09/04/2010 by admin

Hvordan at erobre agorafobi

Agorafobi er en tilstand, hvor mennesker har ekstrem frygt for at blive hjælpeløse i en social situation eller i det offentlige. Lider af denne betingelse føler sig ofte ude af kontrol eller fanget, og som følge heraf oplever panikanfald. Den gode nyhed er, at der er behandling for agoraphobics.

Instruktioner

• Tage baby skridt at bevæge sig ud over din sikkerhedszone. Agoraphobics har ofte problemer med at forlade "sikkerhedszoner", eller områder, hvor de ikke føler sig hjælpeløs. Disse steder er normalt deres hjem, en nærliggende butik eller et arbejde. Forsigtigt skubbe dig selv til at bevæge sig ud over disse områder i korte perioder.

• Foretage subtile ændringer til din daglige rutine. Behandling af agorafobi er en langsom proces, fordi den mindste ændring i rutine kan hæve angst eller panik. Erobre agorafobi ved at narre din hjerne. Foretage en lille ændring i din dag. En anden lille skift derefter den næste dag (eller uge, alt efter hvor alvorlig din tilstand er). For eksempel, tage en anden side gaden, når man kører hjem fra arbejde eller tænde et lys i dit hjem og lad det sidde.

• Overveje at hypnose behandling. Mange agoraphobics finde, at at blive hypnotiseret som en form for terapi arbejder for at styre deres angst.

• Finde en kreativ afsætningsmulighed for din frygt. Mennesker, der lider af agorafobi er nogle af de mest intelligente og kreative personer i verden. Når du forstand frygt begynder at stige i dig, har en planlagt aktivitet eller projekt, der kræver alle din hjernekraft.

• Spørg din læge for en behavioral terapeut henvisning. Rådgivning er en dokumenteret vej til behandling af agorafobi.

• Få ordineret medicin. Medicin er tilgængelig for folk, der lider af panik og angst lidelser. Spørg din læge til at ordinere noget med minimale bivirkninger. Agoraphobics kan ikke lide følelse af ændring i deres krop.

Tips & advarsler

  • Rådgivning kan levere agoraphobics med to typer af behandling, kognitiv-adfærdsmæssige eller eksponering. Eksponering terapi handler med agorafobi ved at have den patient ansigt frygten frontalt, mens kognitiv adfærdsterapi koncentrerer sig om at ændre den måde, agoraphobics tror.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com