Kæmpe flyvende Bugs i Florida

08/31/2012 by admin

Kæmpe flyvende Bugs i Florida

Den flyvende palmetto bug, bedre kendt som den amerikanske kakerlak, vokser op til to inches i længden. Denne gigantiske flyvende bug er kendt som en af de hurtigste kører insekter fra 2011. Foretrækker et varmt og fugtigt klima, bebor palmetto bugs mange sydlige stater, herunder Florida. Dette insekt er altædende, hvilket betyder, at den spiser næsten alt. Nogle af sine livretter er sukker, brød, frugt og papir, og det invaderer tusindvis af Florida boliger til at finde dem.

Karakteristika

Voksen palmetto bugs er en skinnende rød-brun farve med gul lige bag hovedet. Store nymfer har ofte gule aftegninger på maven. Hanner og hunner er næsten identiske i udseende. Voksne hanner har tonehoveder på deres underliv, mellem cerci. Cerci er et par finger-lignende vedhæng på spidsen af underliv.

Habitat

Palmetto bugs normalt lever udendørs, men rejser indendørs på jagt efter mad. Dette kakerlak lever i områder, hvor mad er placeret og fugt er til rådighed, typisk et køkken eller spisekammer. Denne skadeorganisme frekventerer også restauranter, købmandsforretninger og bagerier. Også kendt som palmetto ofte fundet i kedelrum, kloakker, tunneler, kældre, gennemsøgning mellemrum og badeværelser, samt, en vand Bille. De foretrækker at være udendørs i sommeren og indendørs under cool tørre måneder.

Livscyklus

En kvindelig palmetto bug producerer et æg tilfælde senest syv dage efter parring. Hvert æg tilfælde indeholder ca. 14 embryoner, der opstår i 24-38 dage, afhængig af temperaturen i placeringen. Hver voksen Hunnen lægger et nyt æg kapsel hver ni dage i løbet af sin levetid på et år til 18 måneder. Unge fugle molt syv eller otte gange før han bliver en voksen og er reproduktiv på seks til 12 måneder. En nylig molted kakerlak vises hvide i farven men kun for et par timer.

Kontrol

Du kan hjælpe kontrol palmetto angreb ved at fjerne rådnende blade fra din ejendom, begrænse antallet af fugtige steder og caulking revner i jordhøjde vægge eller omkring rør hvor de indtaster dit hjem. Insekticider anvendes rundt i bunden af dit hjem, indendørs og ude, hjælp til at holde Calla fra indtastning. Indendørs, løs pellet lokkemad har vist sig effektiv, ifølge Florida Department of Agriculture og forbrugertjenester.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com