Urter, der kan bruges til at hjælpe nogen stoppe rygning

04/05/2012 by admin

Rygestop kan være en skræmmende og overvældende opgave, så mange mennesker er på udkig efter naturlige midler til at hjælpe med at give op cigaretter. Sådanne retsmidler er nogle gange mere effektiv og billigere end traditionelle rygestop retsmidler.

Begrænse Cravings

Mange mennesker klar over ikke det, men en af de vigtigste ingredienser i Afslut-ryge patches og medicin er lobelia. Denne relativt billig urt kan købes online i supplement eller kapselform for mindre end $5 per flaske. Det kan nogle gange være svært at finde i butikkerne. Lobelia er en naturlig urt, der har været brugt i århundreder af indfødte amerikanere og healere til at hjælpe klart ud i lungerne. Det kan også være en ekstremt farlige og vanskelige at finde og bruges bedst under tilsyn af en erfaren herbologist.

Tage en lobelia kapsel to gange en dag før tilspidset ned begynder. Rygerens daglige cigaretforbrug forventes at falde. Andre urter kan indarbejdes for at hjælpe med nogle af de andre symptomer forbundet med rygestop.

At hjælpe med angst og Stress

En person, der afslutning vil begynde at opleve symptomer inden for få timer efter hans eller hendes sidste cigaret. Dette kan gøre rygeren føler sig irritabel, mærkelig og på kanten. Rygere ofte beskæftige sig med følelse mere stresset og kan endda blive deprimeret, når rygestop, så tager naturlige kosttilskud kan være nyttigt.

St. John's urt er blevet brugt af mange mennesker til at hjælpe med ned følelser. Afhængigt af dosis instruktioner, kan det tages to gange dagligt (morgen og aften eller når lobelia træffes). Passionflower og baldrian rod vil hjælpe berolige nerverne. Bør udvises forsigtighed, når at tage baldrianrod, da det kan gøre en individuel føler søvnig og bør tages om aftenen. Mennesker, der rygestop ofte klager over søvn problemer, så denne urt kan naturligvis støtte enkelt i at få en god nats søvn.

Udskiftning af C-Vitamin og andre mineraler

Rygere får ofte ikke nok vitamin C. Faktisk vil ryger naturligvis blokke C-vitamin indtag, så tager en sund dosis af vitamin C på daglig basis, samt at spise C-vitamin-rige fødevarer, hjælpe erstatte noget rygeren har mistet. Andre nyttige urter er drue-frø ekstrakt og en god multivitamin. Drikke masser af væske, navnlig vand og mælk, at rydde ud af systemet og begynde en langsom motion rutine at forsøge at komme tilbage i form.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com