Sådan spiser ret til din blodtype

07/13/2012 by admin

Sådan spiser ret til din blodtype

Spise retten til din Type, også kendt som The blodtype kost, blev oprettet ved Dr. Peter D'Adamo, hvis forskning førte ham til at konkludere, at visse typer af fødevarer er mere til gavn for en specifik blodtype end andre. Dr. D'Adamo har udgivet flere bøger om sine resultater, som førte til vækst og popularitet af blodtype kost. Kosten er baseret på forbruger og undgå forskellige fødevarer efter en persons unikke blodtype til fordel for mest fra de forskellige næringsstoffer, vitaminer og mineraler i nævnte fødevarer.

Instruktioner

• Først skal finde ud af din blodtype. Du kan blive overrasket over at erfare, at de fleste mennesker ikke kender deres blodtype. Hvis du allerede kender din, er du allerede et skridt foran. Men hvis du er usikker på din nøjagtige blodtype, et kort besøg hos din læge kan rette op på problemet. Bede om en blodprøve for at finde din blodtype under din næste læge besøg.

• Udarbejde en madplan for din unikke blodtype af consulting mad lister og opskrifter arrangeret af blodtype (Se ressourcer). Ifølge Dr. D'Adamo, skaberen af den blodtype kost, er mennesker med type O blod kødædere, der får mest gavn af at spise kød og protein; mennesker med type A blood er vegetarer, der skal holde sig til at spise grøntsager og korn; mennesker med B-typen blod er altædende, der kan spise grøntsager og kød; og folk med type AB blodet er i stand til at spise alt i moderation. Desuden har hver blodtype en liste over fødevarer til at spise regelmæssigt, spise på et begrænset grundlag og undgå helt.

• Gradvist ændre din kost til at passe din blodtype. Pludselig ændre din kost kan være svært, især hvis du er vant til at spise visse typer af fødevarer. Langsomt indarbejde de anbefalede fødevarer til din blodtype i hvert måltid og tage fødevarer at undgå. For eksempel, passer start ved at gøre ét måltid om dagen din blodtype behov. Derefter gradvist gå videre til to måltider og endelig tre måltider til at fuldføre din overgang.

Kontroller, at du også får alle de vitaminer og næringsstoffer fra fødevarer, der er forsvundet fra listen blod type mad. For eksempel, type A dieters får at vide ikke at spise kød, så protein skal indhentes fra andre fødekilder som nødder eller tofu. Du kan også overveje at tage en daglig multivitamin, hvis du er bekymret over ikke at få nok vitaminer og mineraler.

Tips & advarsler

  • Læs en af Dr. Peter D'Adamo's bøger for en omfattende oversigt før de går på diæt. Bøgerne kan købes på alle større boghandlere og også tjekket ud fra bibliotek (en mere overkommelig mulighed).
  • Konsultere en læge før du prøver dette eller enhver anden kost program. Ligesom alle diæter, blodtype kost kan eller kan ikke arbejde for alle.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com