Fødevarer, der indeholder polyfenoler

03/13/2012 by admin

Polyfenoler er antioxidant forbindelser, som har opnået anerkendelse for deres kræft-bekæmpelse og fremme af unges evner. De findes i hud og frø af druer.

Forebyggelse af kræft

Ifølge National Cancer Institute, har polyfenol opkaldt resveratrol vist sig at hæmme væksten af mange typer af kræftceller i laboratoriet kulturer. Det har også vist sig at mindske tumor incidensen hos dyr.

Andre fordele

"Indtagelse af høje niveauer af polyphenoler vil sandsynligvis have en positiv effekt på hjertekarsystemet," ifølge ernærings ekspert Dr. Ray Sahelian i hans skriftlig rapport på polyfenoler.Som antioxidanter som disse er effektive frie radikaler skyllevæsker, vil herunder dem i din kost hjælpe beskytter kroppen mod mange typer af sygdom og for tidlig ældning.

Rødvin

Meget højere koncentrationer af polyphenoler findes i rød vin end i hvid, fordi i gør drue skind er fjernet i forbindelse med hvidvin. De fleste polyfenol studier har fokuseret omkring bestemte typer findes i rødvin. Drikke et glas rødvin anbefales om dagen.

Frugt og vegetabilske kilder

Granatæble juice og acai bær saft er begge anerkendt for deres høje polyfenol antioxidant indhold. Blåbær, hindbær, kirsebær, blåbær, løg og jordnødder alle indeholder polyfenoler, som godt.

Andre fødevarer

Drikker grøn te vil give din kost med polyfenoler, som vil spise et kvadrat af mørk chokolade hver dag. Som cacao indeholder høje niveauer af polyphenoler, den højere cacao indhold chokoladen har, jo højere polyfenol koncentration, det giver.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com