Sådan afgør hjertefrekvens på et EKG

06/10/2012 by admin

Det er en forholdsvis nem proces til at bestemme pulsen ved korrekt læsning en ECG diagram. Når du har korrekt identificeret bølgerne, kan du hurtigt og effektivt bestemme puls. Præcist Følg trinene nedenfor til at mestre denne ligetil proces.

Instruktioner

• Identificere bølger på EKG diagrammet (Se nedenstående ressourcer). Find P-bølge, T bølge og QRS kompleks. Sørg for at du er fortrolig med rækkefølgen af bølger (P, QRS, T) og deres visuelle udseende.

• Måling af R-R intervallet. Ved hjælp af de små firkanter på ECG diagram, tælle afstand mellem spidsen af R bølge og spidsen af den næste R bølge på diagrammet. Du kan finde højdepunktet af R ved at lokalisere QRS kompleks og lokalisere det højeste punkt. I et regelmæssigt slå hjerte, R er det højeste punkt i QRS-komplekset.

• Bestemme puls. Du kan bestemme pulsen ved at udføre et meget simpelt matematisk regnestykke. Ved hjælp af den figur, du har erhvervet ved bestemmelse af R-R intervallet, beregne pulsen ved hjælp af følgende formel: puls = 300 / X. I dette tilfælde står X for R-R intervallet. Hvis for eksempel var der 3 kasser mellem R-R bølger, derefter tage 300 og dividere med 3. I dette tilfælde ville pulsen være 100 slag i minuttet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com