Sådan bruges positivt frasering

04/22/2012 by admin

Sådan bruges positivt frasering

Mange mennesker tager tid i løbet af dagen at recitere positive bekræftelser eller beregnet til at være positive, mentale pick-me-ups-sætninger. Positive bekræftelser – for eksempel, "Jeg er en god person, der fortjener at blive behandlet med venlighed" – gentages til at hjælpe nogen skabe et positiv fokus og befæste sit selvværd. Positiv formulering, mens lignende, er designet til at skabe forandring, enten i mental perspektiv eller i det virkelige, konkrete resultater. Med praksis, bør de give dig mulighed for at ændre din beslutsomhed, adfærd og måske endda dit liv.

Instruktioner

• Befri dit ordforråd af negative sætninger, som "Jeg føler mig overvældet" og "Jeg vil aldrig få dette projekt udført." I stedet sige "Jeg føler mig udfordret" og "Jeg kan få dette projekt færdig hvis jeg (for eksempel) omlægge min tid og etablere nogle prioriteringer." Sætte dig selv op til realisering, ikke doom eller svigt.

• Indsamle dine tanker, før du taler, og hvis du finde negative tanker eller ideer falder ud af munden, stoppe og omarbejdning dine tanker på en positiv måde. Selvdisciplin og præcision kan være svært i starten, men bør få lettere, da positive frasering bliver en indgroet del af din psyke.

• Erstatte negative tanker – selv refleksmæssigt dem – med positiv. Hvis du er ked af at det regner som du forlader for at arbejde, ikke bande ud vejret. Rally din spiritus og tænke over, hvor meget mere vil du nyde dagen Når regnen stopper.

• Stop kritisere dig selv eller bliver unødigt hård ved dig selv, når tingene ikke arbejde som du havde håbet. Indrømme fejl eller fejltrin, men derefter gå videre. Ikke straffe dig selv eller besejre fremtidige bestræbelser ved at tænke, "kun en dummy som mig ville have gjort der." Tage en side ud af Thomas Edison mentale playbook. Han er blevet citeret for at sige, "Jeg har ikke undladt. Jeg har lige fundet 10.000 måder, som ikke virker."

• Modstå fristelsen til at kritisere andre. Prøv at huske, at alle er forskellige og, vigtigst, sandsynligvis husly nogle indsigt, der kan ændre din mening om dem. Anvende den gyldne regel – behandle andre, i tanke og handling, hvor du ønsker at blive behandlet-- og arbejde mod kompromiser og resolutioner med andre.

• Ikke tanker om situationer, som du ikke kan kontrollere. Være empatiske men ikke tillader dig selv at blive fejet ind i en malstrøm af negativ energi. Sige til dig selv, uden at være flabet, "Jeg er ked af dette sker, men jeg kender tingene vil arbejde på bedst."

• Nip frygt og Bæven i opløbet ved at fortælle dig selv, "Jeg kan håndtere denne situation" eller "Her er noget jeg kan lære af." Udnyttelse af frygt i stedet for at blive lammet af det er en grundlæggende måde at skabe positive forandringer i livet.

• Begrænse din tid omkring negative mennesker eller de, der deltager i "stinkin ' tænkning '." Vi er alle påvirket af mennesker omkring os, og negative mennesker naturligt forbruge den positive energi du arbejder så hårdt at opretholde.

Tips & advarsler

  • Holdninger og adfærd ændrer ikke overnight, eller endda i en uges eller måneds tid. Praktisere disse trin ofte og hurtigt de bør blive mere øjeblikkelige.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com