Home Retsmidler for Gas problemer

06/01/2012 by admin

Home Retsmidler for Gas problemer

Gas kan være en smertefuld og pinlig oplevelse for alle. Det kan bringes af krydret mad, visse kost, som en bivirkning af medicin eller tilsyneladende uden nogen grund overhovedet. Hvad der forårsager den, der er mange forskellige måder at lette ubehag af overskydende eller fanget gas. Heldigvis, forlegenhed for at gå til den lokale apotek at afhente nogle over-the-counter gas medicin kan undgås. Der er masser af ting, du kan finde rundt i huset, der bare kan hjælpe dig komme tilbage til normal.

Kamille

Kamille er kendt for sine beroligende effekt på kroppen. Dette gælder også for dit fordøjelsessystem. For at lindre gas, lave en kop kamillete. Kamillete er et populært udvalg af urtete, der kan findes i de fleste købmandsforretninger. Bare stejle ifølge anvisningerne og nyde. Urten hjælper med at udvise fanget gas i tarmene. Kamille er sikker og beroligende. Fordi det er en urtete og ikke rent faktisk indeholder te blade, er det koffein-fri. Dette middel kan endda bruges til babyer.

Aktivt kul

Du kan tage et par tabletter af aktivt kul, før og efter måltider for at undgå eller lindre gas. Trækul binder til gas. Hvis du er på en anden medicin, tale med en læge før du prøver dette middel. Det kan binde sig til noget, så det vil binde sig til andre medikamenter. Denne løsning bør kun bruges én gang i et stykke tid og ikke på en regelmæssig basis.

Pebermynte

Pebermynte er også kendt for at hjælpe med at lindre gas. Det har en beroligende virkning og hjælper kroppen med at slappe af til at udvise gas. Det har også egenskaber, der hjælper til at bevæge sig langs fanget gas. Det kan også fungere som en smertestillende og hjælper til at dulme fordøjelseskanalen. Ligesom kamille er pebermynte te tilgængelige på de fleste købmandsforretninger. Det er også sikkert for børn, fordi det er naturligt og koffein-fri.

Motion

Deltage i en slags moderat motion. Flytte og strække din krop kan hjælpe med at flytte langs en fanget gas i tarmkanalen. Det får blodet strømmer til disse dele af din krop, som hjælper med at udvise gas.

Vand

Kontroller, at du drikker masser af vand. Dette vil bidrage til at skylle ud dit system, tager gas med det.

Ingefær

Nogle mennesker sværger ved ginger's gas-afløser beføjelser. Ingefær har et enzym i det, der lindrer gas og letter kramper og smerter, der kommer sammen med den. Du kan indtage ingefær i forskellige former.

Fennikel

Fennikel er en type af frø, der kan bruges til at forebygge og lindre gas. Det er også hjælpemidler i lindring af andre fordøjelsesproblemer som fordøjelsesbesvær og mavesmerter, der ofte går sammen med gas. Det gør den ved at øge mavesyren produktion, som hjælper i fordøjelsesprocessen. Fennikelfrø kan tygges eller kan bruges til at lave en te.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com