Naturlig behandling for bylder

08/11/2012 by admin

Kog er en hudinfektion, der former som en lille smertefuld klump fyldt med pus. Bylder er forårsaget af bakterier, staphylococcus, som er til stede på huden af raske mennesker, men kan forårsage infektion, når det indtager en pause i huden. Bylder opstår på forskellige dele af kroppen og generelt vare i et par dage. Alvorlige kog infektioner kan kræve lægehjælp, men de fleste bylder er mindre infektioner, der kan behandles i hjemmet med naturlig behandling.

Fordelene ved naturlig behandling

Konventionelle medicinske behandling af bylder er ofte en runde af antibiotika. Der er nu stammer af bakterier i koges der er resistente over for antibiotika, så antibiotisk behandling ikke altid helbrede bylder. Antibiotika kan også forårsage andre sundhedsmæssige problemer, herunder gær infektioner og fordøjelsesproblemer. Selvom nogle bylder kan kræver antibiotika og kirurgisk behandling, kan mange blive helbredt med naturlige behandlinger, der har færre bivirkninger.

Naturlige behandlinger

En af de mest almindeligt anbefalede naturlige behandlinger for bylder er at anvende en varm komprimere, såsom en opvarmet vaskeklud, bringes i kog. Anvende komprimere flere gange om dagen for at hjælpe i kog, tilspidset. Når i kog har brast, fortsætte med at anvende en opvarmet komprimere i flere dage, indtil kogepunktet er helt drænet.

Tea-tree olie, der har naturlige antibakterielle egenskaber, har vist sig at være en effektiv naturlig behandling af bylder. En undersøgelse offentliggjort i Journal af Hospital infektion testet effektiviteten af te-tree olie cremer og nasal spray på at eliminere staphylococcus bakterier og fandt, at tea-tree olie var mindst lige så effektiv som konventionelle behandlinger. Tea-tree olie er også effektiv til at dræbe staphylococcus bakterier, som kan være modstandsdygtige over for oral antibiotika.

Homøopatiske midler kan også bruges som en naturlig kog kur. Homøopatisk ekstrakter såsom Anthracinum og Echinacea Angustifolia siges at være naturlige behandlinger for bylder; en oral spray kaldet BoilX indeholder syv homøopatiske ingredienser, at behandler bylder. Aromatherapist og kosmetolog Juta Stepanovs anbefaler en række naturlige kog kur i hendes bog, "Hud Saver retsmidler." Nogle af disse naturlige behandlinger for bylder omfatter citronolie, aloe vera, guava lotion og papaya salve, såvel som komprimerer fremstillet af figenblade, kulsukker blade, rødbeder hud eller banan skind.

Advarsel

Aldrig klemme eller prøv at pop en byld. Dette kan forværre infektion og kan forårsage bakterier spredes i blodbanen, forårsage blodforgiftning. Søg medicinsk behandling, hvis naturlige behandling af bylder er ineffektiv, hvis du har tilbagevendende bylder eller hvis din kog ikke dræne inden for en uge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com