Sådan Treat fibromer med hormoner

02/25/2012 by admin

Fibromer er godartede, eller ikke-kræft, tumorer, der vokser i livmodervæggen. Også benævnt Fibromyomer, muskelknuder i livmoderen eller myomas, uterine fibromer ofte er forbundet med hormonet østrogen og forekommer oftest i løbet af de fødedygtige år. Fibromer kan vokse individuelt eller i grupper eller klynger. De kan være ganske små eller vokse sig større end en grapefrugt. Behandling af fibromer kan spænde fra at gøre noget til større operation. Visse hormonbehandling kan også være nyttige.

Instruktioner

• Planlægge en aftale for en fuldstændig fysisk undersøgelse. Fibromer ofte udviser nogen symptomer og opdages i øvrigt under en underlivsundersøgelse. Hvis fibromer er opdaget, din læge kan anmode om en ultralydsscanning, røntgen eller andre billeddiagnostiske teknik for at bekræfte og forfine de oprindelige diagnose.

• Diskutere alle behandlingsmuligheder med din læge. Du læge bør fortælle dig hvor mange fibromer du har, og hvilken størrelse de er, hvor de er placeret, hvilken type de er, hvor hurtigt de har vokset og hvorvidt de kan forventes at fortsætte med at vokse, forventede problemer disse fibromer kan forårsage og hvad kurset behandling forventes at være mest effektive. Drøfte dine planer for børn og hvad forgreninger enhver anbefalet behandling kan have på din fremtidige fertilitet. I mange tilfælde kan hormonbehandling være en farbar vej.

• Være helt klar over hvad de kan forvente fra hormonbehandling. Behandling med hormoner er designet til at skrumpe fibromer, men denne behandling vil ikke ødelægge eller fjerne dem. Nogle hormon behandlinger, såsom GnRH agonister som Lupron og Synarel, forårsage det naturlige hormonniveauer af østrogen og progesteron falder, som ofte forårsager fibromer at skrumpe. Progesteron-relaterede behandlingsformer herunder visse p-piller og intrauterin enheder kan hjælpe med at behandle nogle af de symptomer forårsaget af fibriods, såsom kraftig menstruation, men de skrumpe ikke tumorer.

• Tag dig god tid før en behandling beslutning. Få en second opinion. Fibromer er næsten aldrig kræft og typisk vokse ikke hurtigt, så du har tid til at træffe en informeret beslutning. Omhyggeligt veje de risici og fordele ved hver type af behandling som de forholder sig til netop din situation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com