Sådan Treat koral sår

09/17/2013 by admin

Folk, der svømmer i havet undertiden kommer i kontakt med koraller og få koral skrammer eller sår. Der er nogle teknikker til behandling af koral sår, som kan spare dig for en tur på hospitalet. Men hvis såret ikke heler ordentligt, søge lægehjælp så snart som muligt. Venstre ubehandlet, disse sår kan livstruende.

Instruktioner

• Rengør såret med vand og sæbe. Derefter hældes hydrogenperoxid blandet med vand på såret. Sørg for at fjerne eventuelle rester, koral fra såret forsigtigt med en pincet. Ser over såret omhyggeligt for at sikre det er ren. Gentag trin 1 efter behov indtil der er ingen tegn på snavs eller snavs i såret.

• Forsigtigt dækker såret med et tyndt lag af bacitracin salve benytter en Q-aflæsse. Så dække med en ikke-tilhænger dressing. Ændre dressing tre gange om dagen. Sørg for at bruge en dressing, som ikke vil holde fast i såret og forårsage blødninger, der ville gøre det tager længere tid at helbrede.

• Tjek såret, hver gang du ændrer dressing. Hvis du bemærker pus, søger hævelse eller hvis det healing dårligt, medicinsk behandling straks.

Tips & advarsler

  • Tag dig god tid rengøring sår til at sørge for det er helt skyllet.
  • Se en læge, hvis pus eller hævelse vises eller hvis sårheling dårligt. Også søge øjeblikkelig lægehjælp, hvis du bemærker symptomer på coral forgiftning som omfatter feber, kuldegysninger, hævede lymfekirtler, og træthed. Dette kan være meget alvorlige og endda fatale. Ikke behandle det let.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com