Forskellige måder at helbrede karpaltunnelsyndrom

11/26/2013 by admin

Karpaltunnelsyndrom (CTS) er en betingelse forårsaget af pres på håndleddets median nerve, der fungerer til at levere bevægelse og følelse til bestemte områder af hånden. Denne progressive betingelse kan føre til svaghed og følelsesløshed i hånden, og skade på sine muskler. Der er mange måder at behandle CTS. De omfatter øvelser, medicin, kirurgi og alternativ behandling.

Øvelser

Nogle hånd øvelser kan hjælpe din hånd sener øge mobiliteten samtidig styrke din hånd muskler og aktivering af regelmæssige blodgennemstrømning.Roter dine håndled, med uret og mod uret femmere gange hver.

Strække din højre tommelfinger, holde den ved den venstre, og vice versa.Spredt ud af fingrene på begge hænder i 5 sekunder. Derefter bruge dine hænder til at klemme en stress eller gummi bold i et par sekunder.

Medicin og kirurgi

Tage steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID) og aspirin til behandling af smerter som følge af hævelser i sener.

Kortison indsprøjtninger er en anden mulighed. Det berørte område er indsprøjtet med en steroid som kortison at lindre smerten. Dette er den sædvanlige behandling for gravide kvinder lider af CTS, og er også nyttige for dem, der ikke reagerer godt på anti-inflammatorisk eller non-steroide lægemidler. Kortison injektioner arbejde ved skrumpende sener og reducere presset på median nerve. Dette kan give smertelindring i op til seks måneder eller endog længere.Carpal Tunnel udgivelse er en kirurgisk procedure, der anvendes til behandling af CTS. Det er udført ved at skære den karpaltunnel ledbånd (placeret på sit tag), for at reducere og mildne presset på median nerve.

Alternative behandlingsformer

Akupunktur kan være en effektiv form for behandling for karpaltunnelsyndrom. Under en akupunktur-session indsættes meget tynde nåle i særlige trykpunkter. Traditionel kinesisk medicin praksis dette for at fjerne energi blokkere fra kroppens veje til at fremme helingsprocessen. Nogle endda henvise til akupunktur som et middel til at frigive naturlige smertestillende kroppen. Det fremmer blodgennemstrømningen og giver balance til kroppens systemer. For at behandle CTS, indsættes nåle i trykpunkter beliggende i hånden, håndled, tommelfinger og selv i armen. Det krævede antal sessioner vil afhænge af sværhedsgraden af dine smerter og din generelle tilstand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com