Sådan spiser langsomt når du sulter

07/16/2013 by admin

Sådan spiser langsomt når du sulter

Når du føler dig sulten, kan du spise så hurtigt som muligt. Spise hurtigt føles tilfredsstillende, og det kan føles som om du får fuld hurtigere. Men din mave tager en fuld 20 minutter før det indser det er fuld. Hvis du har pludrede ned din mad i et par minutter, vil du sandsynligvis stadig føler sultne. Hvis du slappe af og nyde din mad langsomt, kan du finde, at du er fuld og tilfreds efter dit måltid. Tal med din læge før du foretager ændringer i din kost, hvis du har allergi eller sundhedsmæssige betænkeligheder.

Instruktioner

• Spiser et måltid, før du er på din bristepunktet. Hvis du er sulten, før du begynder at lave aftensmad, vil du sulter på det tidspunkt, du sætter dig ned ved bordet. Spise en lille snack, som gulerod sticks eller selleri sticks, til at klare dig indtil måltidet. Denne måde, du vil ikke sultende, når du endelig spiser dit måltid.

• Drik et glas vand før spisning. Vand vil fylde din mave, hvilket gør du føler sig mindre sulten. Selv om du vil formentlig stadig være sultne efter dit måltid, kan det hjælpe dig langsomt ned og Nyd din mad.

• Start med fødevarer, der har et højt vandindhold, som en stor salat eller rå veggies. Tygge med munden lukket, og Nyd smagen af hver bid. Fødevarer, der er høj i vand vil hjælpe du føler dig fuldstændig og tilfredse men er lav i kalorier. Som du fylder op på salat, vil du være mindre tilbøjelige til at pludre resten af din mad.

• Tæt opmærksomme på måde du føler, mens du spiser. Som du tygge og sluge tæt, fokus på hvordan sultende du er men på hvordan din mave føles. Du kan have en lille mavepine ved første, derefter som du spiser mere, du vil tilfredsstille denne smerte. Som du spise endnu mere, kan din mave begynder at få ondt igen. Lær at stoppe med at spise så snart du er fuld i stedet for overspisning til punktet af kvalme.

• Nyd smagen af din mad, ikke det beløb, du spiser. Hvis du er vant til chowing ned så hurtigt som muligt, kan du gå glip af smag kombinationer af de fødevarer, du spiser. Sæson din mad med friske krydderurter, og tygge meget langsomt, at lade varianter at fylde din mund, som du spiser.

Tips & advarsler

  • Drikker et glas vand, når du spiser kan gøre du føler dig fyldigere efter dit måltid.
  • Konsultere din læge, hvis du ikke er i stand til at styre din kost.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com