Hvordan at justere hals kropsholdning

05/04/2013 by admin

Mange mennesker klager over hals, hoved og skulder smerter. Smerten er ofte et resultat af dårlig hals kropsholdning, især når folk til at sidde eller stå i en forward head holdning. Det er vigtigt at justere din hals kropsholdning for at undgå skade og kroniske smerter. (Ref. 2.)

Instruktioner

• Gør en mur test til at blive bevidste om den korrekte hals kropsholdning. Stå med bagsiden af dit hoved mod væggen, med fødderne seks inches væk fra væggen og din trunk mod væggen. Placer din hånd bag din hals til at måle afstanden mellem din hals og væggen. Hvis rummet er omkring to inches, står du med korrekte arbejdsstillinger. (Ref. 2.) Hvis ikke, du skal tage foranstaltninger for at korrigere din position.

• Hals øvelser for at styrke musklerne. De kan hjælpe med at begynde at justere din hals kropsholdning. Der er mange forskellige øvelser, der kan gøres, men et eksempel er nemt gjort mens du sidder: sidde op høj og sætte din finger på din hage. Tilbage din nakke fra fingeren, glatning bagsiden af din hals og trække din hage. Pause i 30 sekunder og Gentag.

Øvelser som dette vil hjælpe dig praksis korrekte arbejdsstillinger og tog din krop til at sætte din hals i korrektionen Placer automatisk. (Ref. 2.)

• Brug en hals støtte pude til at sove. En cervikal skum rulle kan bruges til at støtte en kurve over nakken. Det er placeret mellem dit hoved og skuldre, om du ligger på ryggen eller din side. Også, bruge en rygstøtte pude mens du sidder ved skrivebordet eller kørsel. Det vil hjælpe dit hoved og nakke flytte tilbage. (Ref. 1, 2.)

• Justér din computerskærm, især hvis du tilbringer mange timer på dit kontor eller hjemme-pc. Den øverste tredjedel af skærmen skal være selv med dine øjne, og du skal sidde 18 til 24 inches væk fra det, ifølge hals løsninger. (Ref. 2.)

• Bære en ordentlig rygsæk. Tunge rygsække er ofte en synderen af dårlige arbejdsstillinger, som de forårsager du til at bøje hovedet frem. Find et godt designet rygsæk, der vil hjælpe med at holde korrekte arbejdsstillinger og fordeler vægten jævnt.

• Tage pauser for at justere din hals kropsholdning. Efter at have siddet i lange perioder, ændre holdninger, selvom det er bare for en kort tid.

Tips & advarsler

  • Prøv kiropraktik pleje at få korrekt justeret i din hals. Manipulationer har vist sig effektiv til nakke problemer.
  • Gå til din sundhedspleje udbyder, hvis du tror du har et medicinsk problem, eller har allerede blevet diagnosticeret med en tilstand som artritis. Konsultere din læge før du laver nogen behandling i hjemmet.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com