De sundhedsmæssige fordele af kogt hvidløg

06/17/2013 by admin

De sundhedsmæssige fordele af kogt hvidløg

Hvidløg, videnskabeligt kendt som allium sativa, har en lang historie af medicinske anvendelse. I 1858 observeret Louis Pasteur at hvidløg dræbte bakterier, og i begyndelsen af 1900-tallet, blev det brugt til behandling af tuberkulose, kolera og tyfus. I de sidste 20 år, 2.500 videnskabelige studier har undersøgt de medicinske fordele af hvidløg, og Wright Universitet og Verdenssundhedsorganisationen, retningslinjer for sundhedsfremme for voksne er 2 til 5 g hvidløg (ca et fed) dagligt. Som den bedst sælgende urt i verden, hvidløg giver også sundhedsmæssige fordele såsom reduktion af kolesterol, beskytter arterierne, bekæmpe kræft og aflivning vira som forkølelse og influenza.

Reducerer kolesterol

Videnskabelige undersøgelser er enige om, at hvidløg kan reducere kolesterol i blodet. Baseret på en gennemgang af forskning om emnet af Stephen Warshafsky ved New York Medical College, sænket undersøgelser af mennesker med kolesterol over 200 typisk deres niveauer af cirka 9 procent hvis de forbruges mindst halvdelen af et fed hvidløg om dagen. Forskere ved Tufts University har også foreslået, at spise to Kryddernelliker hvidløg hver dag kunne være så effektiv som at tage nogle kolesterolsænkende medicin.

Beskytter arterierne

Nogle undersøgelser viser, at hvidløg kan beskytte arterie vægge ved at forhindre dårlige kolesterol fra drejning i plaque oprustning. De sundhedsmæssige fordele omfatter en lavere chance for arterie tilstopning, hjerteanfald og slagtilfælde. For eksempel, testet Dr. Arun Bordia fra Indiens Tagore Medical College virkningerne af kogte og rå hvidløg på en gruppe af 432 patienter, der var i bedring efter hjerteanfald over en tre-årig periode. Han fandt, at over tid regelmæssig hvidløg indtag kunne vende skader til arterier og vaske væk arteriel plaque. På 6: e årlige konference om åreforkalkning, blodpropper og vaskulære biologi afholdt af American Heart Association i Washington, D.C., blev forskning også præsenteret for at foreslå, at hvidløg bidrager til forebyggelses- og potentielle tilbageførsel af plaque dannelse, der forårsager åreforkalkning (åreforkalkning).

Blokke kræft

Konsekvent hvidløg spisere kan undgå visse former for kræft. For eksempel, fandt en University of Minnesota undersøgelse af 42.000 ældre kvinder fra Iowa, at de fleste af deltagerne, der spiste hvidløg mere end én gang om ugen så deres risiko for tyktarmskræft falde med 32 procent. Disse fund blev bekræftet af en gruppe af forskere på University of North Carolina i Chapel Hill. Efter at have analyseret 18 undersøgelser, Dr. Lenore arabiske og hendes kolleger fandt, at faldt deltagere, der spiste mere end 12 fed hvidløg på ugebasis sandsynligheden for tyktarmskræft med 31 procent.

Bekæmper infektion

Ifølge James North, kan chief af mikrobiologi på Brigham Young University i Provo, Utah, hvidløg dræbe almindelige virus, der er ansvarlig for forkølelse og influenza. Spise hvidløg kan selv forebygge sygdom hvis spist så snart den første symptom forekommer. I Jean Carper bog bekræfter "Mad--dine mirakel medicin," Dr. North, at "hvidløg ekstrakt dræbt næsten 100 procent af både en menneskelige rhinovirus, som forårsager forkølelse og para-influenza 3, influenza og respiratoriske virus. Spise hvidløgsfed eller løg er bare billetten når en halsbetændelse signalerer begyndelsen på en kold."


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com