Sådan Dry apotek maskiner

06/14/2013 by admin

Tørring apotek maskiner kræver præcision i et kontrolleret miljø indstilling. Frysetørring, også kendt som ingot, involverer udvinding af vand og andre opløsningsmidler fra en frossen materiale af sublimation og desorption. De farmaceutiske og bioteknologiske industrier foretrækker denne metode til at tørre udstyr. Fryse tørring tager tre hovedtrin, der omfatter indefrysning, primære tørring og sekundære tørring.

Instruktioner

• Sted apoteket udstyr inde i fryseren. Grundigt fryse materialer ved en temperatur langt under 32 grader Fahrenheit. Holde maskinen frosset overalt fra et par timer til et par dage. Når perioden frysning er længere, en tykkere kage formularer på materialet.

• Fjern udstyr fra fryseren, derefter placere den inde i salen af fastfrysning tørretumbler maskinen. Kammeret skal være helt tør og ren før du begynder den primære tørringsproces.

• Indstil maskinen for sublimering tilstand, som er den primære tørringsproces. Hylde temperaturen skal falde så lavt som-30 grader Celsius.

• Tryk på "On" eller "Start" knappen på fastfrysning tørretumbler maskinen. Vakuumpumpen vil automatisk komme efter dens tærskel temperatur er nået. Vanskeligt produkter kan tage en fuld 72 timer til at tørre.

• Øge hylde temperaturen til 20 grader Celsius. Den højere temperatur hjælper med at fjerne ionically bundne vand eller fugt. Tryk på "On" eller "Start" knappen for at begynde processen med desorption. Dette er den anden tørringsproces.

Tips & advarsler

  • Indefrysning på stadiet, vil en kage form på det materiale, som er normalt sammensat af vand og eventuelt andre opløsningsmidler til at rengøre maskinerne. Dette er naturligt og faktisk opfordres til fuldt fryse tør udstyr ensartet.
  • De fleste fryse tørring maskiner har en dynamisk kontrol for hylde temperatur i hele den tørring cyklus. Dens start temperatur varierer fra én maskine til en anden.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com