Sådan Flush ud alkohol i kroppen

05/21/2013 by admin

Flushing alkohol ud af kroppen er en måde at rense og afgifte. Alkohol er et giftigt stof i høje doser. Alkoholforgiftning kan føre til døden. Det kan også skade leveren, forårsager et væld af problemer, hvoraf nogle kan være livstruende. Folk ønsker at skylle alkohol ud af deres systemer til en række forskellige årsager. Der er enkle måder at fjerne alkohol fra kroppen.

Instruktioner

• Drikker mere væske. Vand er en glimrende måde at skylle ud alle slags toksiner, giftstoffer og affald fra kroppen. En daglig indtagelse af ca 64 ounce eller 8 kopper væske hver dag anbefales. Vegetabilsk juice, frugt juice og urtete er også sund væsker, der hjælper til at fortynde narkotika, giftstoffer og toksiner i kroppen.

• Gå på en kort hurtig. Fastende er én måde at rense ud i kroppen og også give det en chance for at self-heal. Der er mange måder at hurtig, men med fokus på lever, nyrer og hud er en af de bedste måder at afgifte kroppen. En hurtig af kun 1-3 dage er ofte succesfulde. Mange alkohol behandling centre indarbejde en fast i deres programmer.

• Rengør leveren. Leveren bliver hårdest ramt af skader forårsaget af alkoholmisbrug. Leveren er et organ, der filtrerer mange giftstoffer, snavs og skadelige stoffer fra kroppen. Ved at rense leveren er dette organ bedre stand til at gøre sit arbejde. Naturlægemidler er effektive i at styrke leveren, at få det til at fungere bedre. Marietidsel er en populær krydderurt for leveren. Urten er tilgængelige online og i helsekostforretninger. Andre gode urter til leveren er mælkebøtte og burre rod. Tag kun én lever urt ad gangen. Konsultere en herbalist hvis du har spørgsmål.

• Gøre motion. Motion er også en del af programmet for alkohol udrensning. Motion hjælper kroppen i healing selv. Det hjælper til at slippe af toksiner ved at brænde fedt og dermed frigøre toksiner oplagres i fedtvævet i kroppen. Enhver form for motion er gavnlig. Walking er ofte anbefalet som en sikker og lav-effekt aerob øvelse.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com