Sund efter skole Snacks for teenagere

05/12/2013 by admin

Sund efter skole Snacks for teenagere

Teenagere, har mens stadig afhængige af deres forældre, luksus at nogle frihed, når det drejer sig om hvad de spiser. At have sunde snacks til at spise, når de kommer hjem er afgørende i din teenagers sundhed. Teenagere er naturligvis, tiltrukket af fede, fedtet eller sukkerholdig snacks, som er let at lave og forbruge. Disse fattige snacks tilføje ekstra mættet fedt og natrium til deres organer, som kan føre til alvorlige sundhedsmæssige problemer i fremtiden. Hjælpe dine teenagere ved at have sunde snacks let tilgængelige eller let kastet sammen, når de kommer hjem, og rense dit hus af usunde fristelser for dig selv og din families sundhed.

Mix-n-Match Trail Mix

Gør din egen sunde trail mix er en fantastisk måde at eksperimentere med forskellige hele korn, nødder, tørret frugt og endda chokolade. Start med en fiber base af to forskellige hele korn, en kop af hver. Tilføj en kop af blandet nødder som mandler, cashewnødder, jordnødder eller Brasilien nødder og en halv kop tørrede frugter; rosiner, bananer eller ananas vil tilføje nogle naturlige sødme til din blanding. Valgfrit, du kan tilføje en halv kop eller mindre chokolade chips. Chokolade har nogle store naturlige antioxidanter og er sundt at spise i små doser.

Frugt Smoothies

Frugt smoothies kan være lige så lækker som højt kalorieindhold milkshakes og behøver kun et par ingredienser. Det bedste udgangspunkt for smoothies gør bananer fordi de fungerer som et fortykningsmiddel, smoothies rige og cremet. Holde et par bananer i fryseren, så de er allerede iskolde. En banan pr. smoothie er alt hvad du behøver. Tilføje andre frugter, friske eller frosne, til din smoothie og blend indtil alt er helt blandet. Opmuntre dine teenagere til at eksperimentere med forskellige frugter; Du kan selv starte en smoothie særlige i ugen.

Veggies, Pita og Hummus

Chips og dip er gå til snack for teenagere, men de er høje i mættet fedt, usundt at spise hver dag. Som et alternativ til chips, prøve frisk skåret grøntsager som selleri, gulerødder, blomkål eller broccoli. Pita eller hele korn crackers også gå godt med hummus og kan være mere fyldet end grøntsager. Hummus er en cremet dip lavet af kikærter og krydderier; denne dip er en stor kilde til protein og kommer i en række forskellige varianter.

Drinks

En af de største problemer for teenagere disse dage er overfloden af sukkerholdige drikkevarer som sodavand, energidrikke og kaffe. Disse drikke har normalt mere end dagligt anbefalede mængde af sukker og koffein en person bør indtage, og teenagere er tiltrukket af disse trendy drinks. Sørg for at have sunde alternativer omkring huset for du teenagere til at nyde. Vegetabilsk juice, usødet te, danskvand og fedtfattig mælk er alle gode alternativer.

Undgå usunde Snacks

Selvom det er rart at have en særlig sukkerholdig behandling en gang imellem, er det svært at holde disse godbidder i huset uden at spise dem. Undgå at købe ting som cookies, donuts, chips, is eller fedtet snacks som pizza bider i bulk. I stedet for en belønning bringe hjem en lille mængde for din familie, som bekendt vil kun sidste én dag. Så er der ingen fristelsen til din teenager, når de kommer hjem fra skole.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com