Sundhedsmæssige virkninger af Rødkløver te

10/25/2010 by admin

Rødkløver er en flerårig plante, Brefliget, blomstring urt, der har været dyrket og brugt i århundreder som et middel. Det er forsynet med rødlig-lilla blooms, der er brygget i en urtete, som er den mest almindelige og effektiv form, hvori denne urt er indtages som et middel.

Overgangsalderen

En række videnskabelige undersøgelser bekræfter Rødkløvers evne til at lindre sværhedsgraden og hyppigheden af menopausale symptomer. En sådan undersøgelse blev gennemført ved Vrije Universitet Medical Center, Amsterdam (Se ressourcer). Denne kliniske undersøgelse viste, at Rødkløver reduceret hyppigheden af hedeture opleves af postmenopausale kvinder med mere end 15 procent.

Østrogene effekt

Ifølge forskning foretaget af forfatteren Joanna E. Burdette, (Se ressourcer), er Rødkløver te et effektivt middel mod menopausale symptomer takket være kraftfulde, aktive stoffer kaldet isoflavoner. Isoflavoner i Rødkløver te har bevist, at udøve en østrogene effekt i kroppen, som hjælper med at lindre symptomerne på overgangsalderen, som omfatter hot flushes, søvnløshed og nat svedeture

Klinisk undersøgelse

Kliniske undersøgelser som udført af Burdette tillægge virkningen af Rødkløver isoflavoner deres evne til at efterligne virkningen af østrogen i kroppen. Det er denne ejendom, som gør Rødkløver te et effektivt middel mod menopausale symptomer. Det gør også Rødkløver te en naturlig, naturlægemidler alternativ til østrogen hormon terapi, uden at de skadelige bivirkninger af lægemidler.

Virkningsmekanisme

I løbet af overgangsalderen og efter overgangsalderen, niveauet af østrogen falder, forårsager kroppens opioid system til at udløse symptomer forbundet med overgangsalderen. Opiat-receptorer er ansvarlig for regulering af hormonelle niveauer, kropstemperatur og humør, og Rødkløver har vist sig for at have en gavnlig virkning på disse receptorer, som lindrer menopausale symptomer.

Antikoagulans

Rødkløver er et blodfortyndende virkning. Dette er som følge af aktive stoffer i urten kaldes coumariner. Coumariner er naturlige antikoagulanter, der hjælper med tynde blod og forbedre blodgennemstrømningen. Dette bidrager igen til stærkere, mere fleksibel arterier, hjælper med at minimere risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde. På den anden side den antikoagulerende effekt af Rødkløver te kan være skadelige for mennesker, der har visse hjertelidelser såsom atrieflimren, pericarditis eller malign hypertension, og de bør kun tage Rødkløver te med en læges råd.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com