Trin til Turn-Around hamstring

10/02/2012 by admin

Trin til Turn-Around hamstring

Hamstring er en lidelse, der påvirker over en million mennesker i verden, ifølge UCSB psykiatri. Mennesker, der hamstre have svært ved at smide ting væk og indsamle tvangsmæssigt objekter, normalt på bekostning af deres lykke og velbefindende. Hamstring kan variere i sværhedsgrad fra mild til ekstreme. Hamstring normalt indebærer worry og frygt om at smide varerne ud, kombineret med en tvang til at indsamle, kategorisere, eller stable ejendele. Denne kombination af bekymring og kompulsiv samling links hamstring til obsessiv-kompulsiv sygdom. Hamstring kan vendes ved at engagere sig i eksponering terapi, som er den mest effektive, videnskabeligt testede program for hærdning obsessiv-kompulsiv sygdom og hamstring ens.

Instruktioner

• Flytte gennem dit hjem eller rodet rummet og observere hvor og på hvilken måde hamstring tendenser manifestere sig selv. Sætte et mærke ud for de alvorligste problemer i hvert værelse. Være så ærlig som mulig; Selvom du har angst om smide ejendele væk, er det afgørende vigtigt at anerkende, hvor hamstring er mest alvorlig.

• Lav en liste over de tanker, frygt, bekymringer og angst forbundet med hamstring problemer. Skriv ned, for eksempel, frygt for at smide væk noget, som du muligvis senere, hvis sådan en tanke rammer du. Mark ned dine tanker selvom de synes irrationel eller fjollet. Læse din liste højt flere gange; anerkende dine tanker og frygt er det første skridt mod at besejre dem.

• Vælge en dag til at begynde din eksponering terapi. Vælge en sektor af dit hus eller rum hvor hamstring tendenser har lavet rod eller uønskede ophobning af varer. Begynde med en bunke eller space, der får du en mild beløb til bekymring; selv om det er afgørende, at du oplever stress, frygt og psykologisk spænding under din eksponering terapi, er det også afgørende at komme videre langsomt fra mild til svær hamstring udfordringer.

• Få en stor Papirkurv kan, sammen med flere skraldeposer, og begynde at smide poster én efter én. Føle angst vokse indtil den når en subjektiv maksimale niveau. Sidde stille og roligt, trække vejret og slappe af og vente, indtil du føler at din angst er faldet med 50 procent. Gentag eksponering to eller tre flere gange umiddelbart bagefter, eller så længe du kan uden at opleve følelsesmæssig udmattelse.

• Fortsat eksponering terapi i flere dage, indtil du oplever mindre stress og kvaler når du fjerner rod. Fremskridt fra mild udfordringer til vanskelige dem, søger at gå lidt længere i hver eksponering. Forvente fejl til tider under denne proces; eksponering terapi er vanskelig og psykisk krævende, men er en gennemprøvet måde at eliminere tvangshandlinger fra det daglige liv. Hold dateret noter i din dagbog om dine fremskridt. Kæmpe mod din hamstring tendenser ved at smide ejendele, indtil dit space indeholder kun væsentlige elementer. Være konsekvent over alt andet. Tvang til at hamstre kan ikke helbredes natten over, men med engagement og tid, kan du udrydde hamstring fra dit liv helt.

Tips & advarsler

  • I stedet for at smide poser fulde af kasserede varer, overveje at donere skåret ejendele til lokale velgørende eller krisecentre. Uddeling overskydende ejendele kan gøre uncluttering processen mindre stressende.
  • Har en ven, rådgive dig om, hvilke elementer der ofres og som er afgørende. Ofte hoarders har svært ved at vurdere, hvad der skal holdes, så social støtte kan være uvurderlige.
  • Hamstring, hvis tilstrækkeligt alvorlige, er bedst behandles med støtte fra en uddannet mental sundhedsprofessionel. Det er bedst at rådføre sig med en ekspert før man indlader sig på selv-behandling, især hvis depression eller panik er knyttet til hamstring.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com