Årsager til fods kramper

08/31/2012 by admin

Fods kramper kan ramme når som helst, men de er kendt for at slå folk om natten. Nogle kan være så smertefuld, at de stød du vågen fra en sund søvn. Dine valg på det tidspunkt er vente til krampe eller prøv walking eller strække muskler til at lindre det. Forebyggende foranstaltninger at kan hjælp du undgå kramper omfatte spise en velafbalanceret kost, udøver regelmæssigt, korrekt udspænding din kalve og fødder før og efter aktivitet og iført sko, der passer ordentligt og give din buer god støtte.

Overanstrengelse

Mennesker der ikke ordentligt varme op før fysisk aktivitet eller der overdrive det, når de starter en ny øvelsesprogram er modtagelige for mund kramper. Atleter som overanstrengelse deres muskler, mens uddannelse eller konkurrerende kan også opleve dem.

Kalium

En kost, der er fattige i kalium kan forårsage fods kramper. Din krop har brug for næringsstoffer til at holde sin kemi, reguleret og til at opretholde en normal balance af salt i din blodbanen. Tilføjelse af bananer, kan som er rig på kalium, til din kost hjælpe med lette kramper.

Narkotika

Medicin kan være skyldige bag denne lidelse. Blandt dem er diuretika, som er designet til at kaste overskydende vand, men hvis dehydrering resultater, det kan inducere kramper. At tage lithium, som er ordineret til svær depression og salbutamol, et lægemiddel anvendes til astma nødhjælp, er andre stoffer, der udgør denne bivirkning.

Dårligt blodomløb

Når dine fødder muskler ikke er får nok ilt, signalerer de mangel af kramper. Mennesker, der er inaktive, kan blive udsat for dem, da de ikke gør nok fysisk aktivitet for at få deres blod til at pumpe. Medicinske tilstande såsom diabetes, som kan kompromittere omsætning, kan også bringe dem.

Sko

Fods kramper kan opstå, hvis dine sko ikke passer ordentligt. Sko der alt for snærende eller der har været snøret for stramt sætte dine fødder på spil. Jo længere du bærer dårlig montering sko, jo mere tilbøjelig du kan blive til kramper.

Dårlige vaner

Falder i dårlige vaner som en livsstil, der ikke er meget aktive, sammen med en usund kost, rygning og alkoholforbrug, er alle faktorer i kramper. De to sidste praksis både bidrage til dehydrering, og rygning er især giftigt, da det hæmmer omsætning.

Klemt Nerve

Når en nerve er klemt i din mund, forhindrer det din hjerne fra at sende elektriske impulser til musklerne i enden. Nogle årsager til klemte nerver er skader, graviditeter og en sammensnøret nerve. Et eksempel på en klemt nerve er følelsen af "nåle" du får i dine hænder eller fødder, når de "falder i søvn."


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com