Hvordan til behandling af obsessiv-kompulsiv sygdom med Anafranil

09/06/2012 by admin

Anafranil er en medicin, der har en stærk tradition for succes i behandling af obsessiv-kompulsiv sygdom. Dette tricyklisk antidepressivum stof var designet specielt til at stoppe de besættende tanker, der er kendetegnende for obsessiv-kompulsiv sygdom. Når tvangstanker er elimineret, bør trangen til at udføre kompulsiv handlinger også forsvinde. Anafranil har vist sig at være sikkert og effektivt i de fleste mennesker, men som med ethvert stof, der er visse betingelser eller omstændigheder, hvor det ville være syg rådes. Hvis du er interesseret i at tage Anafranil til behandling af obsessiv-kompulsiv sygdom, er der lige et par ting du behøver at vide først.

Instruktioner

• Start ud med en lille dosis af Anafranil til behandling af obsessiv-kompulsiv sygdom og derefter gradvist øge det når du se, hvordan du vil reagere på det. Nogle mennesker bliver ekstremt døsig mens på Anafranil eller har anfald, og starter ud på en lav dosis reducerer risikoen for disse komplikationer.

• Undgå at tage Anafranil, hvis du er gravid. Anafranil har vist sig at forårsage vejrtrækning og urin vanskeligheder i nogle spædbørn, hvis mødre tog stoffet mens du er gravid.

• Undgå at tage Anafranil hvis du har nogen form for blodsygdom, diabetes, glaukom, skizofreni eller astma, da dette stof kan gøre disse betingelser værre.

• Vente op til 4 uger at lægge mærke til resultater fra at tage Anafranil. Mens mange patienter begynde at mærke en forskel inden for de første par dage for at starte stoffet, finde andre, det tager en måned og nogle gange mere for niveauer af Anafranil at bygge i deres systemer nok at de føler en forskel.

• Tage Anafranil en gang om dagen, helst lige før du går i seng, da det kan gøre dig søvnig, især når du først begynder at tage den.

• Vænne dig ud af Anafranil gradvist hvis du nødt til at stoppe med at tage den. Brat standser stoffet kan medføre ubehagelige abstinenssymptomer og kan endda føre til en psykotisk episode.

Tips & advarsler

  • Tag ikke Anafranil til behandling af obsessiv-kompulsiv sygdom, hvis du er blevet behandlet med en MAO-hæmmer i de sidste 4 uger. Anafranil kombinerer ikke godt sammen med MAO-hæmmere, og det kan tage op til 4 uger for MAO-hæmmer til helt forlader din krop. Hvis du tager Anafranil i løbet af denne tid, kunne det interagere med resterende spor af MAO-hæmmer og forårsage anfald, koma eller død.
  • Ikke køre for et par dage efter, at du først begynder at tage Anafranil, da det kan gøre dig alt for døsig at drive en bil Vent, indtil du ved, hvordan det vil påvirke dig før du begiver dig ud bag rattet.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com