Hurtig opiat Detox

08/28/2012 by admin

Opiat afhængighed efterlader nogle folk føle sig så frustreret og frastødt at de ønsker at komme over deres problemer så hurtigt som muligt og bare komme videre med leve en normal, Stoffri eksistens. Hvis du er ivrig efter at efterlade din opiat afhængighed uden varige en multi-trins program, kan du overveje hurtig opiat detox (stang) til at fjerne stoffer fra kroppen og fjerne cravings.

Ultra stang og accelereret opiat Neuro-forordning

Hurtige detox refererer enten til en afgiftning proces med generel anæstesi i et hospital indstilling (kendt som ultra hurtige detox) eller en mere traditionel afvænning proces, der varer 10 dage eller mere. Hvis du er på udkig efter den hurtigste måde at rense din krop af narkotika, kan du undersøge ultra stang.

Accelereret opiat neuro-forordning (AON) er en metode til ROD. AON vil ikke helbrede narkotikamisbrug eller smerte killer afhængighed, men hvis du er afhængige af narkotika eller smertestillende medicin som Kodein, dilaudid, heroin, lortab, metadon, morfin, oxycontin, percocet, Contalgin eller vicodin, AON arbejder for at vende din fysisk afhængighed.

Du kan have indrømme dig selv til hospitalet 24 timer før din detox. Uddannede specialister overvåger du i en privat indstilling og, når det er tid til afvænning til at begynde, enten anesthesize eller adstadige dig, så du kan sove igennem forekommende detox og tilbagetrækning syndrom. Mens du sover, administrerer en specialist en høj dosis af Naltrexon (en langtidsvirkende opiat receptor antagonist), således at samlede tilbageførsel af opiater opstår i bare et par timer.

For at mindske abstinenssymptomer, kan specialisten give dig--sammenholdt med Naltrexon - andre medikamenter såsom Clonidin. Når du vågner op, detox er fuldført og du bør opiate-fri. Husk, at individuelle resultater kan variere, men medicinske fagfolk bruger Naltrexon for at bekæmpe eventuelle abstinenssymptomer, der kunne opstå.

Efter Detox

Efter din procedure (hvorefter du kan opholde sig i hospitalet for en 24-timers periode), du kan føle sig syg den næste dag og lider af diarré, manglende energi og måske kvalme og opkastning. Du bør ikke have nogen fysisk cravings. Lidt efter lidt, hver par timer, dit helbred forbedres, og efter et par dage, bør du føle "normal" igen og være i stand til at begynde at nyde en Stoffri livsstil.

Når hjem, fortsætte med at tage Naltrexon, som der vil hjælpe med at reducere enhver opiat cravings du kan opleve. Hvis du virkelig ønsker at gøre sikker på du ikke falder af vognen, deltage i rådgivning og støtte grupper, som der vil hjælpe dig i din psykologiske restitution.

Advarsler og risici

Før man overvejer dette hurtige detox metode, Sørg for at du er i ellers godt helbred (bortset fra din afhængighed, naturligvis). Du vil undgå AON, hvis du har en historie af allergiske reaktioner eller komplikationer fra anæstesi, Clonidin eller Naltrexon; Hvis du bruger barbiturater, kokain eller drikker en stor mængde alkohol; Hvis du er gravid eller ammende; Hvis du har en historie af svær psykiatrisk sygdom; eller hvis du har en historie af diabetes, hyppige lungebetændelse eller hjerte, nyre, lever eller lunge sygdom.

Risici i stang behandlinger er de samme som de sjældne risici involveret med generel anæstesi og sedation: tilhugget tænder, dehydrering, kvalme og opkastning, ridset øje, halsbetændelse, lungebetændelse, og endnu sjældnere end dem, store organsvigt og død. Som en sikkerhedsforanstaltning, drøfte din detox muligheder med din læge for at sikre du er en god kandidat til ROD.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com