Sådan Care for en autistisk barn

11/15/2011 by admin

Caring nemlig en autistisk barn kan være trættende, vanskeligt og dræning. Men det kan også opfylder og givende. Ligesom der er ingen regel-bog for forældre, er der ingen how-to guide på pasning af et barn med autisme. Uanset om du er en forælder, lærer, sitter, eller en person, der bruger tid sammen med en person, der har autisme, uanset sværhedsgraden, er det vigtigt at være forståelse, patient og komfortabel i omsorgen for den pågældende person.

Instruktioner

• Lær om autisme og hvad det betyder i forhold til adfærd og kommunikation. Dette vil hjælpe når barnet gør noget, der synes ude af normen. Forstå, at det, i virkeligheden kan være normale for det pågældende barn. Men husk, at alle autistiske børn ikke er ens. De har forskellige stemninger, personligheder og temperamenter, ligesom alle andre. Det er vigtigt at kende barnet, hvad der holder ham rolig og glad, eller hvad kan udløse et raserianfald eller nedsmeltning. Det er også vigtigt at vide, hvordan til at håndtere disse situationer, som de kan variere individuelt. Hvis du er en lærer, for eksempel, hvad der fungerer med et barn kan eller kan ikke arbejde med en anden autistiske barn. Tage tid til virkelig at få at vide, at barnets behov.

• Kommunikation er meget vigtigt, både med barnet og andre voksne i deres liv. Forsøge at finde måder at kommunikere, hvad enten verbal eller nonverbal. En PECS (picture exchange kommunikationssystem) kan være nyttige i at hjælpe dem med at kommunikere med dig. Nogle børn er verbale, men kan ikke tale i hele sætninger, eller kan tale anderledes end du er vant til at høre. Jo mere du forstår deres signaler, den lettere tid med dem vil være. Det er også vigtigt for forældre eller omsorgspersoner at kommunikere og opbygge relationer med alle, der yder omsorg for barnet, uanset om det er en lærer, læge, terapeut, sitter, osv. Speciel kost, medicin og relevante nødvendige oplysninger bør forstås tydeligt af hvem vil have barnet i pleje. Lige så vigtigt, forældre bør være opmærksomme på skolens rutiner, tidsplaner og lektionsplaner.

• Rutine og struktur er meget vigtigt i livet for autister. Når deres rutine er brudt, er det ofte meget svært for dem og de kan blive frustreret eller ked. At være i et struktureret miljø og efter en tidsplan er meget nyttige i den daglige pleje af en autistisk barn. Dette kan også hjælpe dem til at føle mere rolig og modtagelige for læring. Være opmærksomme på, at autistiske børn bemærker ofte små detaljer, som vi kan ikke, så den mindste ændring i rutine kan være frustrerende for dem. Være tålmodig, når de er ved at blive introduceret til nye ændringer.

• En autistisk barn kan ikke straks være modtagelig for du forsøger at invadere hans verden. Han kan have svært ved at forstå de regler, der er sat for ham. Mener, at nogle adfærdsmæssige problemer sandsynligvis kan være handlinger af frustration eller råb om opmærksomhed på vegne af barnet. Prøv at bruge positiv forstærkning til at opmuntre ham til at følge reglerne.

• Tilsyn er en vigtig faktor, at nogle mennesker kan overse. Nogle autistiske børn har ingen reel fornemmelse af fare, så de kan være mere tilbøjelige til at gøre noget eller sætte sig i et miljø, der kunne være farligt. Ikke bare antage, at de ved bedre. Holde øje med dem og forvente det uventede på alle tidspunkter. Dette kan synes lidt ekstrem, men det er bedre at fejle på siden af forsigtighed.

• Forstå og ros resultater! Du vil føle en følelse af stolthed og glæde i at se barn arbejdet svært at nå målene, og så vil han. Sørg for, at disse ting, uanset hvor små de kan synes, ikke gå ubemærket hen. Vær opmuntrende og positive!

• Lad et barn være et barn! Find måder at spille med ham, og tillade ham at lege med andre børn, der er modtagelig for at spille med nogen, der kan opføre sig eller spille lidt anderledes end de gør. Nogle børn med autisme virkelig lyst ikke til at arbejde meget med deres jævnaldrende. Mens du ønsker at fremme social interaktion, Tving det. Tillade ham at spille på den måde, hvorpå han føler sig komfortable. Hvis han ønsker at spille med andre børn, kan det være bedst at forklare, at han har særlige behov, så de andre ikke føler sig truet eller bange. Nogle børn med autisme ikke respekterer grænser eller følge regler eller endda tale, så det kan virke forvirrende for deres potentielle legekammerater. Men når de forstår situationen, chancerne er de vil ændre deres leg, i det mindste i et stykke tid, til at omfatte det autistiske barn.

Tips & advarsler

  • Pasning af et barn med autisme er vanskelig, og lære hvad du skal gøre i forskellige situationer er trial and error. Ikke blive afskrækket, hvis din handlingsplan ikke synes at arbejde. Det tager tid at lære, hvad er effektiv for hvert barn og hvad der ikke er.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com