Medicaid tilbringe regler i Indiana

11/04/2011 by admin

Medicaid tilbringe regler i Indiana

Indiana Medicaid-programmet har specifikke støtteberettigelseskriterier, herunder indkomst grænser, som skal være opfyldt for enkelt at kvalificere. Mens de fleste Indiana Medicaid støtteberettigelse er obligatorisk, såsom at være bosiddende i Indiana, er der undtagelser til indkomst grænsen for dem med komplekse medicinske tilstande eller udviklingshæmmede, der er deaktiveret.

Høje udgifter til lægebehandling

Indiana familie og sociale tjenester, den sædvanlige indkomst grænse at kvalificere sig til Medicaid er mindre end 300 procent af berettiget Social sikkerhed indkomst, men der er en undtagelse, hvis du har høje udgifter til lægebehandling. Du kan stadig kvalificere sig til Medicaid hvis du falder ind under denne indkomst grænse efter betale din månedlige udgifter til lægebehandling. Dette er kendt som en "tilbringe ned", fordi du bruger ned din overskydende indtægter ved at bruge penge til at betale for din medicinske regninger.

Social sikkerhed indkomst

There'ss også en undtagelse for Social sikkerhed indkomst. Hvis du modtager Social sikkerhed indkomst, tælles penge ikke mod programmets indkomst grænser. Derfor vil du ikke forpligtet til at "bruge ned" denne ekstra indkomst at kvalificere sig til Indiana Medicaid-programmet. Føderale lov forbyder denne praksis da SSI er beregnet til at betale for nødvendige leveomkostninger---som mad, tøj og husly---ikke medicinske regninger.

MED Works

En indkomst grænse undtagelse tillader arbejder deaktiveret der er over programmets indkomst grænser at kvalificere. Indiana har udviklet et program kaldet MED værker, som har højere indkomst grænser for arbejdende deaktiveret, i modsætning til de lavere begrænsninger af Indiana Medicaid. MED Works kan give Medicaid fordele til dig hvis du falder inden for disse højere indkomst grænse krav, således at du ikke behøver at "bruge ned" så meget af din indkomst som du ville gøre under de lavere indkomst grænser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com