Hvordan til at tabe med en tankegang Makeover

12/29/2012 by admin

Hvordan til at tabe med en tankegang Makeover

Alle har en individuel tankegang, der bestemmer hvordan de vil sædvanligvis spiser og opfører sig. Det er derfor med succes at tabe sig og holde det ud kræver adressering dine tankemønstre. Beslutter at gennemgå en tankegang makeover i et forsøg på at komme i form kan ske ved løbende følge et par enkle trin, der vil omdanne både din krop og sind.

Instruktioner

• Vælger at leve sundt i stedet for tynd. Hvis du har været overvægtige i næsten hele dit liv, eller hvis du har en forælder, der er overvægtige, kunne din fedme være stærkt påvirket af genetik. Det betyder, at mens du er i stand til at opretholde en sund kropsvægt, at være tynd ikke er en realistisk forventning.

Værdsættelse begrebet at være sundt vil give dig mulighed for at værdsætte din vægt tab resultater uden at sammenligne den med resultaterne af en person, der er i stand til at være betydeligt tynd.

• Tænke på måder at være fysisk aktive. Mest overvægtige amerikanere bruger en masse tid på at tænke om, hvad de vil spise. Tanker om hvad snacks, frokoster og middage de vil nyde og når der er hvad skitserer deres tidsplan for dagen. For at have en vellykket tankegang makeover for vægttab, skal du starte herunder tanker af fysiske aktiviteter med tanker om mad.

Hver gang du finde dig selv at tænke over, hvad du vil have til middag, Følg den tanke med hvad du kan gøre for at fremme fysisk fitness. For eksempel, du måske tror, "Jeg vil gerne have en kylling middag i aften og en skål med hindbær sorbet. Så jeg kan nyde en dejlig aftentur rundt i nabolaget.» Du er at lade dit sind til at følge en mental sammenslutning af spise med en øvelse. Husk, at opnå vægttab du skal regelmæssigt brænde flere kalorier end du indtager.

• Fokus på hvad gør dig glad. "USA Today" interviewet Barbara Becker Holsten, psykolog og "glæde coach", som forklarede: "Det er sådan en naturlig tendens til at gå over dårlige nyheder eller ting, der ikke har arbejdet ud, at dramatisere det drama, vi oplever allerede." Holsten hedder, hvordan denne konsekvente tankemønster saboterer den enkeltes evne til at være lykkelig.

Når en person, der kæmper med fedme giver i tanker af ulykke, udløser ubevidst de negative følelser såsom depression, skyld og frustration, der fører dem til at spise for meget i et forsøg på at føle sig bedre. Bare ved at tænke på hvad gør dig glad, kan du forbedre dit humør og omvej dig selv fra at nå til en usund snack.

Tips & advarsler

  • Nyd din kropsstørrelse. At være sund ser anderledes på hver person, vil fejrer kropsstørrelse, der tillade dig at forstå engagement og indsats det tog for at komme dertil. Selv når du har kun tabt 5 lbs., beslutter dig for at være tilfreds med, hvordan din krop ser ud på nuværende tidspunkt. Denne mentale opmuntring vil holde dig motiveret til at fortsætte arbejdet mod dit ultimative sunde mål.
  • Har en ressource til lykke. Når tænke glade tanker ikke er gode nok til at få dig ud af en negativ tanke-processen, har en yndlingssang eller vittighed på side. Ved hjælp af en ekstern påvirkning til at fokusere er dit sind på positive ting en god måde at undgå at nå til mad, når du ikke er sulten.
  • Måle din indsats mere end du måle din vægt. Undertiden træde på skala at se hvor meget vægt du har mistet kan være nedslående. Så i stedet for at træde på skalaen til se, om din vægt tab forsøg har været vellykket, tænke på alle tingene du har gjort for at tabe. Hvis du beslutter dig for at du har gjort dit bedste, så fejre din indsats og veje dig næste gang.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com