Brandsikring til små børn

03/05/2013 by admin

Brandsikring til små børn

Brandsikkerhed betyder undervisning børn, hvordan man kan være sikker i en brand. Ifølge lærer børn hvordan!, hvert år mere end 2.900 børn kvæstes i brande og omkring 1200 børn dø fra brande. Der er flere aspekter af brandsikkerhed, at små børn skal lære at holde dem sikkert, hvis en brand opstår.

Hot

Små børn bør undervises at brand er varm og kan skade dem. Dette kan læres ved at lade barnet tegne et billede af en brand. En voksen kan holde billedet op og har barnet prøve at røre den. Hver gang barnet næsten rører det, kan voksen trække det væk og sige "Av, der er hot." Når barnet mestrer dette, han kan skifte roller med voksen og være en til at trække billedet væk og sige "Av, der er varmt" når voksen forsøger at røre ved den.

Stoppe, falde, rulle

Stop, drop og roll betyder, at hvis et organ del er i brand, så du bør straks stoppe, hvad du laver, falde til jorden og rulle indtil ilden er ude. For at håndhæve dette begreb i små børn, bør en voksen først vise, hvordan dette er gjort og så har den lille knægt stop, drop og roll flere gange som praksis.

Sikkert mødested

Små børn bør undervises i, hvis der er en brand, så de nødt til at gå til et sikkert mødested. Sikre mødesteder bør være et sted uden for huset, alle i familien er bekendt med og er let for alle medlemmer af familien til at komme til. Har en familie møde at beslutte, hvilken plads er bedst at gå til i tilfælde af en brand. Tager slår vil sikkert mødested bør praktiseres flere gange.

Praksis brandøvelser

Har praksis brandøvelser at undervise små børn hvordan man sikkert komme ud af huset, hvis der er en brand. Det er vigtigt at lære barnet at han skal placere bagsiden af sin hånd på en dør, før det er åbnet for at se, om det er for varmt at røre håndtag, for at bo lav og dække hans mund for at forhindre, at indånde røg, og hvordan de kan komme ud af huset, hvis en exit er blokeret. For at øve, kan voksen fortæller barnet, når de hører en klokke ringer det er tid for en praksis brandøvelse og hun skal lade som om der er en brand og gå til den sikkert sted. Voksne skal ringe med klokken, når barnet er besat og ikke forventer praksis brandøvelse.

911

Små børn bør undervises at de i nogle tilfælde kan være nødvendigt at ringe 911, hvis der er en brand. Disse tilfælde omfatter når en voksen har bedt dem gøre det, eller når de ser en brand og er et sikkert sted. Praksis ringer 911 bruger en foregive telefon. Voksne bør Vis barnet, hvordan man taler i telefon, og hvor man kan finde numrene 9-1-1 på telefonen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com