Hvordan at blege grå tænder

03/07/2013 by admin

Hvordan at blege grå tænder

Grå tænder kan være resultatet af medicin, antibiotika, tand traumer, tobak brug og forbrug af et udvalg af mad og drikke. Disse er grimme og kan forhindre dig i at smile. Tænder kan være stædig at blege, men der er handlinger, du kan tage for at gøre din grå smil til en sund, hvidt smil igen. Forud for begyndelsen nogen tandblegning proces, tal med din tandlæge om årsagen til din grå tænder.

Instruktioner

• Praksis god tandhygiejne. FLOSS tænderne dagligt og Børst dine tænder efter hver måltid--når det er muligt. Børst mindst to gange om dagen. Mens børstning, brug en kridtning tandpasta.

• Bruge over-the-counter tandblegning strimler. Disse kan købes i dit lokale supermarked eller apotek. Strips er placeret på din øvre og nedre tænder to gange om dagen i 15 til 30 minutter ad gangen. Anden løbet af 14 dage, tænderne skulle blive mærkbart hvidere. Instruktioner kan variere, baseret på det mærke, du køber.

• Undgå fødevarer, drikkevarer og produkter, der plette dine tænder. For eksempel Udskift din kaffe for et glas vand. Ganske rygning, hvis du er ryger.

• Tal med din læge om kridtning muligheder i en tandklinik. Din tandlæge kan være i stand til at blege dine tænder, eller give dig med laser tandblegning procedurer. Disse procedurer anses for kosmetiske og er ikke normalt omfattet af dental forsikring.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com