Behandlingsmodaliteter for Depression

04/01/2013 by admin

Depression ofte afbryder daglige funktion. Syge trække sig tilbage fra sociale aktiviteter, alvorlig ændring i vægt, følelser af lavt selvværd eller sorg, søvnbesvær, koncentrationsbesvær, uro, træthed og selvmordstanker, som er nogle af de mere almindelige symptomer på depression. Der er flere behandlingsmodaliteter almindeligt anvendt til at overvinde depression. Hver af disse behandlinger bruge psykoterapi praksis på forskellig måde.

Indledende

Kognitiv terapi peger på områderne af negative tanker og forsøger at erstatte dem. Adfærdsmæssige terapi hjælper en person i et forsøg på at reducere depression ved at ændre deres adfærd. Videnskabelige principper anvendes til fokus og uddanne enkelt om deres ikke-produktive adfærd.

Healing

Logotherapy er anvendt efter indledende behandlinger er begyndt at vise resultater. Logotherapy fokuserer på forsøger at give enkelt en grund til at komme op om morgenen. Det har til formål at mindske re bortfalder ved lære patienten at have en mere tilfredsstillende liv. Andre behandlingsformer fokus på helbredelse og mindske sandsynligheden for re-forekomst. Patienter opfordres til at undersøge deres livsvalg og de deraf følgende relationer gennem eksistentiel terapi. Sub-bevidst, er den helbredende proces sværere at opnå. Patienter kan blive undervist Hvordan du indtaster afslappet stater for at befri deres underbevidsthed fra negative tanker. En ekstrem behandling kan ændre ens hjernebølger så hjælpe personen 's i at opdage et mere afbalanceret liv.

Healing

Traditionelle talk behandlinger bør fortsætte, indtil både dig og din terapeut er positive depression er væk. Ud over behandlingsformer, for at helt helbrede dig selv fra en anfald af depression, øge motion. Formindsk dit koffein og alkohol indtag. Tage flere pauser fra arbejde eller familie pres. Læser selvhjælpsbøger, eller deltage i en gruppe af lignende berørte personer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com