EKG i koronar arteriesygdom

02/13/2013 by admin

En ECG, også kendt som en EKG eller et elektrokardiogram, er en test, der anvendes til at identificere potentielle hjerte eller kredsløbs-system betingelser og abnormiteter. Koronararteriesygdom, en tilstand, der påvirker mængden af blod at nå hjertet, kan ofte være diagnosticeret med brug af en ECG test. Læger vil normalt udføre testen, hvis patienter oplever nogen af de karakteristiske symptomer på koronar arteriesygdom.

EKG aspekter

En EKG fungerer ved at optage den elektriske aktivitet i hjertet. Elektriske impulser flytte gennem toppen til bunden af hele hjertemusklen hver gang hjertet slår og pumper blod. EKG er designet til at samle op og optage disse elektriske impulser, da eventuelle afvigelser i normale elektriske impuls mønstre eller hjerteslag rytmer kan signalere, at hjertet ikke fungerer korrekt.

Procedure

EKG er en hurtig og smertefri test. For at udføre testen, fastgjort en halv snes elektroder til forskellige punkter på patientens overkrop og arme og ben. Enkelt hjerterytme og elektriske impulser registreres i en computer. Tidligere, ECG resultater blev registreret på millimeterpapir; edb resultater er langt mere almindelige nu.

Bruger

EKG kan bruges til at diagnosticere problemer med hjertet ved at identificere forstyrrelser i de normale elektriske impuls mønstre af hjertet. En ECG test kan vise hvis hjertet ikke får nok blod, hvis det er at slå uregelmæssigt, hvis hjerteslag er svagere end normalt, og hvis de elektriske signaler rejse gennem hjertemusklen tage længere tid end normalt at nå fra den ene del til den anden.

Koronararteriesygdom

Koronararteriesygdom opstår når væggene i kranspulsårerne--arterierne, der feed blod til hjertet - blive smallere og stivere på grund af ophobning af plak. Arterier indsnævret ved plaques overføre mindre blod til hjertet og kan forårsage hjerte bliver svagere og slå uregelmæssigt.

Symptomer

Individer oplever symptomer af koronar arteriesygdom planlægges normalt straks for ECG test til at bestemme deres hjerte sundhed. De mest almindelige koronar arterie sygdomssymptomer omfatter smerter i brystet eller uforklarlige tryk i brystet, åndenød ånde og hjerte hjertebanken, den fornemmelse, at hjertet slår uregelmæssigt eller mere kraftigt end normalt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com