Hvordan man kan overvåge ilt & CO2-niveauet i luften

09/27/2010 by admin

Hvordan man kan overvåge ilt & CO2-niveauet i luften

Fordi vejrtrækning er en naturlig proces, noget du næsten aldrig behøver at huske at gøre, overveje du sandsynligvis sjældent indholdet af den luft du indånder. Men som flere og flere fabrikker og køretøjer alter makeup i dit miljø, kan du overveje at overvåge luften omkring dig, uanset om det er udendørs i din baghave eller inde i din kontorbygning. Skærme, analyserer enkelt luft komponenter i stedet for flere gasser har tendens til at være mere præcis.

Instruktioner

Ilt skærm

• Montere instrument i umiddelbar nærhed af det område, du vil teste. Dette kan kræve et grundlæggende sæt af værktøjer og skruer afhængigt af producent og model af dit udstyr.

• Power instrument med den passende elektrisk kilde. Hvis montering instrument udendørs, skal du muligvis køre en forlængerledning til en stikkontakt inde i en bygning. Hvis apparatet drives af batteri, du sørge for at indsætte et batteri med den korrekte spænding.

• Tillad instrument til at varme op et par minutter før du læser skærmen. Nogle modeller er bygget til at reagere hurtigere på miljøet for mere umiddelbare resultater. Andre kan kræve et par minutter af akklimatisering til miljøet.

• Læser resultaterne på skærmen. Standardniveau for ilt i luften er 21 procent. Hvis din skærm læser lavere end 19,5%, anses dette for at være farlige. Mange instrumenter vil udløse en alarm hvis der opdages en ilt-mangelfuld miljø. Øget ilt niveauer er mindre af en bekymring, som medicinske behandlinger undertiden ansætte brug af ren oxygen.

CO2-skærm

• Montere enheden i et tørt område, der modtager en endda luftblanding, hvilket betyder udkast, andre CO2-producerende enheder, varmeapparater og kladder.

• Tillad instrument til at varme op et par minutter før du forsøger at få en præcis læsning.

• Læser resultaterne på skærmen. Måling af CO2-niveauer i luften er vises i ppm (dele pr. million) i stedet for procent. Et acceptabelt niveau af kuldioxid lavet af menneskelige vejrtrækning er omkring 1.000 ppm, ifølge Illinois Health Department. OSHA standarder er forskellige med vejede gennemsnit gælder for forskellige perioder fra 15 minutter til 8 timer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com