Hvad betyder et lavt HDL i blodet betyder?

12/19/2012 by admin

Dit helbred er vigtigt, og derfor bør du have din kolesterolniveauer kontrolleres hvert år. Disse tal er din nøgle til at indse, hvordan din livsstil påvirker din sundhed, og gør det muligt for lægen at vide, hvis du er i risiko for livstruende sygdomme.

Identifikation

Du har to vigtigste tal, der repræsenterer dit kolesteroltal. Disse er din HDL eller din high-density lipoprotein, og din LDL eller din low-density lipoprotein.

Betydning

Disse er lipoproteiner, der tjener som køretøjer til at transportere fedt gennem dit kredsløbssygdomme. Dette er hvordan fede indskud komme til dine arterier og hvordan de får udført fra dine arterier.

Potentielle

Et lavt HDL læsning er under 40 mg/dL. En læsning mellem 40 mg/dL og 60 mg/dL anses gennemsnitlige. En god HDL læsning er over 60 mg/dL. Når det kommer til HDL, er et højere nummer bedre.

Advarsel

Faren for lavt HDL er, at du vil være mere tilbøjelige til at udvikle hjertesygdom eller har et hjerteanfald eller slagtilfælde. Du kan mindske denne risiko ved at holde din HDL så højt som muligt.

Forebyggelse/løsning

Du kan bidrage til at øge dit HDL-niveau ved at forbruge mindre dyr og delvist hydrogenerede fedtstoffer, udøver i mindst 30 minutter om dagen i mindst fire dage om ugen, og tager off pounds.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com