Typer af vred fagter

12/23/2012 by admin

Typer af vred fagter

En gestus kan være så bred som en hel arm, eller en lille flytning som vinkling af en del af ansigtet. Fagter er en type af ikke-verbal kommunikation, der kan udtrykke vrede på måder, der er subtil og underbevidste, eller umiskendelig og forsætlig.

Langfinger

Den mest berømte af alle vred fagter er sandsynligvis en hævet langfinger. Også kaldet flipping fuglen, én finger salute eller motortrafikvej ciffer, har denne særlige gestus været i brug siden tid af Augustus Cæsar, når kejseren udvist en tilskuer fra en spiller til at give fingeren til en performer. Det var imidlertid ikke kendt i Korea i 1960 ' erne, når medlemmer af den amerikanske flåde blev taget til fange og ville give "Hawaiian god held tegn" til deres fangevogtere i propaganda fotos.

Hals skråstreg

En anden umiskendelig vred gestus er hals skråstreg. Denne gestus, hvor fingeren er trukket gennem luften foran halsen, er beregnet til at kommunikere vrede og aggression. I oktober 2010 modtaget hockey spiller James Wisniewski, en forsvarsspiller for New York Islanders, en to-spil suspension for at give hals skråstreg gestus til medlem af det modsatte hold under en NHL spil.

Hånd holdning

En person lægger en arm bag deres ryg og sensationsprægede, håndled eller underarm med deres anden hånd er at give et tegn på frustration og vrede. Det menes, at denne hånd-gribende-håndled gestus er en ubevidst forsøg på selvkontrol og at gestus er en bogstavelig legemliggørelsen af forsøger at "få fat i sig selv." Jo længere hånden har flyttet op i armen, jo mere vred personen, der er blevet. Andre tegn på vrede med hænderne omfatter knyttede næver eller hænder placeret på hofter.

At røre halsen

Trække på kraven af en skjorte kan være et tegn af vrede, eller fortælle en løgn. En person kan være "varm under kraven" og trække på deres skjorte at lade kold luft under deres hud i et forsøg på at "køle ned." Også, gnide på bagsiden af halsen er et andet tegn ikke kun af irritation, men også at den irriterende person er en "smerter i nakken." Jo mere kraftigt opfylder hånden hals, jo større den enkeltes vrede.

Ansigtsudtryk

Vred bevægelser, der involverer ansigt omfatter den velkendte trække af øjenbryn. Hvis en persons øjenbryn flytte ned, især i kombination med drejning ned i munden, er dette et tegn på anger. En anden, mere bevidst vred gestus, er bull-lignende blæser luft ud af næsen. Denne gestus er specielt aggressive, hvis blæseren er rygning og kraftigt blæser røg ud af næseborene. Hvis denne gestus er ledsaget af en nedadgående hældning af hovedet, angiver især personens foragt for den, hvormed de blæser røg.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com