Ernæringsmæssige fordele af avocadoer

12/10/2012 by admin

Ernæringsmæssige fordele af avocadoer

Hvorfor dieters ofte afviser den ædle avocado som en Forbuden frugt? Denne ambrosial frugt er en af de mest nærende i planteriget. Selvom den kaloriefattige indhold er høj, Avocadoer har de vitaminer og mineraler i grønne grøntsager, protein fra kød og give Æteriske kropsolier. Avocadoer bidrager næsten 20 vitaminer, mineraler og gavnlige plante-forbindelser, der kan bidrage til den ernæringsmæssige kvalitet af din kost, Californien Avocado Kommissionen. Spise avocadoer kan faktisk støtte vægttab, især hvis dieter stræber efter en perfekt alkaliske/syre balance. Når godt ernæret, kroppen føler sig mæt og craves mindre mad.

Misforståelser om spise Avocado

Bob Bergh, Ph.D., Institut for botanik og plante Sciences på University of California, udfordrer offentligheden og forsvarer avocadoer ernæringsmæssige fordele. "Mange mennesker sætter pris på den lækre smag af avocado, men er bange for dem (fejlagtige) kosten grunde. De derfor undgå avocadoer eller spiser mindre, end de kunne, på grund af ufuldstændige eller fejlbehæftede ernæringsmæssige oplysninger,"han hedder det i en 1992 undersøgelse med titlen" Avocado og Human Ernæring, nogle menneskelige sundhedsaspekter af Avocado. " Olien i avocado har kulinariske og sundhedsmæssige fordele, Bergh siger. "Øget anvendelse af hele frugter har vigtige fordele: nytten i menneskelige vægtkontrol, høje ernæringsmæssige tæthed, kilde til vigtige antioxidanter, slagtilfælde forebyggelse, frugt proteinkilde, fiber kilde, som babymad og andre ernæringsmæssige fordele."

Belæsset med antioxidanter

Denne oversete frugt får lille meddelelse i helsekost kompendier, men avocado har lige så meget eller mere, kalium og vitamin B6 som en banan, Bergh. "Vitamin B6 (pyridoxin) er vigtigt for nervesystem, røde blodlegemer, tænder og tandkød," forklarer han. Frugten indeholder også vitaminer C, E og beta-caroten. En avocado indeholder to gange vores daglige behov for disse tre kraftfulde antioxidant vitaminer. Det er også er rig på kobber og jern, ifølge Bergh.

Reducerer kolesterol

Avocadoer hjælpe opretholde gode kolesterol og reducere dårlige kolesterol, ifølge Bergh. Deres kalium er højere end jordbær, appelsiner, gulerødder og sommer squash, siger hans forskning. Avocadoer er højt i gavnlig enkeltumættet fedt, der medvirke til at øge basal stofskifte sats, som påvirker kalorieindhold brænde. En artikel i Journal of American Medical Association (November 2005) udtalt, at enkeltumættet fedt er forbundet med lavere blodtryk.Og avocado hjælper med at forbedre den alkaliske / syre balance i kroppen. "Kronisk lav-grade metabolisk acidose bidrager til for tidlig ældning af forringer cellefunktion," ifølge "The syre basisk fødevarer Guide," ved Dr. Susan E. Brown og Larry Trivieri, Jr. "Ved at ændre cellefunktion, acidose forhindrer celler fra ordentligt producerer og opretholde de proteiner er nødvendige for cellulære reparation og uden evne til at reparere sig selv, celler alder," skriver de.

Forbedrer lever sundhed

Seneste avocado forskning giver gode grunde til at spise frugt. Men det lader til den gennemsnitlige person har stadig utilstrækkelige oplysninger. "Besides offering taste and nutrition, avocados seem to improve liver health," says Hirokazu Kawagishi, professor of applied biological chemistry, at Shizuoka University in Japan, whose work is cited at Bio-medicine.org. "Jeg er begyndt at spise avocadoer mere mig selv på grund af denne undersøgelse," han er citeret for at sige. Universitetsforskere fodret avocado og 22 andre frugter til rotter, der blev sprøjtet med D-galactosamine, et stof, der forårsager leverskader og fører til celledød. Rotter fodres avocado havde den mindste leverskader.

Kilde af fibre og Protein

Frugter tilføje fiber kost. Høj fiber indtagelse mindsker risikoen for diabetes, højt blodtryk, hjerte-kar sygdomme, fedme og nogle kræftformer. Protein tælle én gennemsnitlig avocado, 5 gram, gør det værdifulde for folk, der ønsker at begrænse kød og mejeriprodukter indtag.

Avocado anvendelser i køkkenet

Hvor vidunderligt at denne lækre mad, mættende og nærende, giver så mange fordele. På 50 kalorier for en femtedel af en avocado, frugt, kan tilføjes til din kost som en dukkert, sandwich spredning, hors d'oeuvre, pynt i salater eller suppe, og som en dessert. For at opnå en bred vifte af fristende opskrifter, såsom avocado rejer cocktail, fedtfattig morgenmad burritos og avocado veggie tacos, gå til www.avocado.org..


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com