Hvordan man behandler en anstrengt lægmusklen

09/25/2010 by admin

Hvordan man behandler en anstrengt lægmusklen

En anstrengt lægmusklen er meget almindelige, ikke bare i atletik men i andre sportsgrene så godt. En anstrengt lægmusklen forekommer når musklen er med magt strakte sig ud over sine grænser, hvilket resulterer i en tåre. Denne rive omtales som en stamme. Stammer, der er klassificeret i tre niveauer, med de mest alvorlige plan at tage de mest restitutionstid. Hvis du følger de foreskrevne regime til behandling af din anstrengt lægmusklen, din opsving vil stadig tage tid, men det vil være langt mindre end hvis du ikke havde behandlet den.

Instruktioner

Evaluering af sværhedsgraden af stammen

• En grade-one kalv stamme indebærer kramper og trykken og smerter, når musklerne er enten strakte eller indgået. Det betyder, at der er "mikro-tårer" i læggen. Recovery fra denne type af anstrengte lægmusklen kan forventes i omkring to uger.

• En grade-to kalv stamme producerer mere alvorlige smerter og er meget mørt at røre. Der kan være blå mærker synlige under stedet, hvor skaden. Dette betyder, at der har været delvise rivning af muskelfibre. Fuld helbredelse fra denne type af anstrengte lægmusklen kan forventes i mindre end fem til seks uger.

• Med en klasse-tre kalv stamme, patienten kan ikke flytte uden meget stærke smerter, og der vil sandsynligvis være en klump eller bule består af blødt væv inden for skaden. Der har været en komplet rivning af muskelfibre. Denne type af stamme skal ses af en læge, fordi det kunne eventuelt kræve operation. Fuld helbredelse fra denne type af anstrengte lægmusklen vil sandsynligvis tage tre til fire måneder.

Behandling af den anstrengte lægmusklen

• Hvis du har nogen tvivl om alvoren af din forstuvning, se en sports skade professional. Brug ikke denne artikel som officiel diagnose af din anstrengt lægmusklen.

• Den første linje i forsvaret er is terapi. Anvende køleelementer på området for skade. Anvende isen i 20 minutter ad gangen og Gentag mindst fire gange om dagen i flere dage. Anvend ikke is direkte på huden. Brug en tynd håndklæde mellem isen og huden.

• Bruge en kompression bandage til at begrænse hævelsen. Wrap fra tæerne op til skade at forebygge hævelse under indpakningen. Vær omhyggelig med ikke at ombryde anstrengt lægmusklen for stramt. Bandager har elasticitet indbygget i dem, så de vil give kompression uden for stramme indpakning.

• Tage en anti-inflammatoriske medicin såsom ibuprofen eller naproxen. Hvis du ikke kan tage anti-inflammatoriske medicin, kan du tage acetaminophen til smerte. Følg anvisningerne på flasker til at vurdere dosering og konsultere en læge, hvis du har spørgsmål om dosering. Altid tjekke med en læge hvis du tager receptpligtig medicin og har nogen bekymringer om lægemiddelinteraktioner.

• Hvile din lægmuskel. Ja, få dine fødder og lad, anstrengt lægmusklen har nogle resten. Sætte fødderne op--ophøje dem så de er højere end dit hjerte. Højde vil hjælpe med at kontrollere hævelse. Dette er særlig vigtigt inden for de første 24 timer efter skaden. Efter at tage det virkelig nemt for en dag eller to. Når du får tilbage på dine fødder, ikke aktiviteter, der vil forårsage mere smerte. Dette synes at være sund fornuft, men alt for mange mennesker ikke tager det alvorligt og bare gå tilbage til deres normale kører rundt. De kan så undre sig over, hvorfor deres anstrengte lægmusklen tager så lang tid for at få det bedre!

• At hjælpe dig med at huske hvad man skal gøre, her er et almindeligt anvendte huskeregel: ris - resten, is, kompression, Elevation.

• Når smerten er væk, du kan gå videre til et regime af blid udspænding og styrke. Træk tæerne op og hold i 10 sekunder, derefter slippe. Gentag fem til 10 gange. Peg tæerne nedad, forårsager din kalv til kontrakten, og hold nede i 10 sekunder. Gentag fem til 10 gange.

• For mere avancerede rehabilitering øvelser til din anspændt lægmusklen, se en sports skade professional.

Tips & advarsler

  • For at holde kalven noget sammentrykte mens healing, finder mange mennesker særlige kompression sokker nyttigt. Se ressourcer nedenfor for hvor kan man købe denne type af Sok (varemærke navn "Oxysox").
  • Intet i denne artikel er beregnet til at erstatte vurdering og behandling af en skade specialist.
  • Spil ikke sport, indtil dine smerter er helt væk.
  • Altid konsultere en læge før du begynder enhver medicin, selv over-the-counter medicin.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com