Om Bifokale sikkerhedsbriller

09/10/2010 by admin

Om Bifokale sikkerhedsbriller

Mange jobs kræver brug af sikkerhedsbriller, især job med driften af tungt udstyr eller materialer, der kan være farligt for øjnene. Mennesker, der bruger receptpligtig briller ofte befinder sig ude af stand til at se klart når du bruger sikkerhedsbriller, et problem det er både besværligt og usikre. Bifocal sikkerhedsbriller løse dette problem ved at kombinere øjenbeskyttelse med recept vision korrektion.

Fordele

Bærerne af Bifokale sikkerhedsbriller behøver ikke fjerne eller flytte deres briller til at fokusere på fjerne objekter på grund af en korrigerende lavere linse sektion.

Typer

Objektiver kan være klare, farvede, tonet eller kommer med en anti-dug belægning, og nogle linser giver UV beskyttelse for dem, der arbejder udendørs.

Funktioner

De fleste Bifokale sikkerhedsbriller er lavet med en enkelt wrap-around linse, men nogle omfatter to objektiver, der holdes sammen af en ramme.

Funktion

Bifocal sikkerhedsbriller beskytte mod øjenskader forårsaget af driften af industrielle maskiner og udstyr, mens den samtidig giver vision korrektion.

Overvejelser

De fleste producenter af Bifokale sikkerhedsbriller kun lager linser med dioptri ratings af plus 1 til plus 2,5 og linser uden for dette interval er normalt dyre og kræver specialordre. Diopter ratings er en måling af forstørrelse.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com